pagina 1/9

 

feiten

Ik ben sinds mijn babytijd seksueel misbruikt, gemarteld, mishandeld. Mijn familie was een clan. En de gemeenschap deed er in mee. Ik kreeg overal de schuld van en werd als een hoer behandeld en neergezet. Dit heeft tot mijn 30 jaar geduurd.

 • *Op mijn elfde was ik al zwanger van een broer van mijn opoe, ome Kees. Een stagiaire op de lagere school kreeg er de schuld van, dhr. Plantinga. De baby was een meisje en is naar Jans gegaan.
 • -*----(6-10-2020) Correctie: Op mijn elfde was ik niet zwanger van ome Kees, de broer van mijn opoe maar ik was zwanger van mijn opa Cees Schouten die mij in een satanisch ritueel misbruikt heeft.                                                                                            
 • Daarna in verwachting van dhr. Maas, onderwijzer op de ULO. Dat was een tweeling. De ene heb ik dood moeten maken, laten verdrinken en daarna begraven. Een jongetje die niet goed was. Het meisje is volgens mij naar dhr. Blokland gegaan (ook leraar op de ULO).
 • Weer in verwachting. Nu van Huib Baars, een jongen waar ik verliefd op was. Dit kind is thuis op de boerderij geboren. Is naar een tehuis of naar een zuster van hem gegaan. En Huib is toen vertrokken naar Brabant.
 • In verwachting van Dirk (neef) miskraam. In de schoenen van Arie Hartman geschoven. (deze baby of een andere dat weet ik niet meer)
 • In verwachting van ome Dirk v.d. Weerd (neef van mijn moeder) . Is op boerderij in Breeveld geboren. Hebben zij als hun dochter ‘aangenomen’.
 • In verwachting van mijn vader. Kind is in Breeveld geboren. Toon van Schaik kreeg de schuld. Volgens mij is deze baby naar een dochter en schoonzoon van Anna Soorsma (nicht van mijn moeder) gegaan.
 • In verwachting van v. Amerongen. Man van Mieke, dochter van fam. v.d. Berg, van Maison de Bonneterie in Utrecht waar ik toen werkte. Deze tweeling is gedood. Een door Mieke en haar moeder en een door mij. Gudrun die ook bij de Bonneterie werkte is toen ook gedood. Ik heb het er levend afgebracht.
 • In verwachting van Piet Masmeijer (jongen die ik leuk vond). Hij wilde de baby niet en ik was een hoer. Mijn moeder heeft mij toen mishandeld en heb ik een miskraam gekregen (door de w.c. gespoeld).
 • In verwachting van Ferdi Leeflang (Surinamer). Was ik verliefd op en hij op mij. Mocht niet. (Discriminatie) Baby, een jongen is verbrand. Dat heb ik gezien en gehoord.
 • In verwachting van Rinus Baas (werkzaam bij de Rabobank) heeft mij verkracht en ontkende de baby. Mij mishandeld en van de balustrade gegooid. Baby dood. Chef kreeg de schuld. Dhr. Verschoor en is ontslagen.
 • In verwachting van Dirk de Pijper (neef). Dirk en Lenie hebben Brigitte als hun dochter ingeschreven. Zij woonden toen in Halsteren.
 • In verwachting van Henk van Loo (Lienden) vriend van Dirk en Lenie. Henk van Loo ontkende het en heeft samen met Dirk en Bert mij in/van de molen naar beneden gegooid. Miskraam.
 • In verwachting van Geurt (op wie ik verliefd was) Hij ontkende het. Dirk heeft via keizersnede de baby’s geboren laten worden. Zijn volgens mij naar een broer en schoonzus van Geurt gegaan.
 • In verwachting van Otje (buurman van Dirk) Heeft mij verkracht, wilde met mij trouwen maar ik niet met hem. Mishandeling – 

 

Er waren steeds mishandelingen na de geboortes.

Hoe bizar is dit. Maar wel voor mij mijn realiteit.

 

Ik heb op verschillende manieren de waarheid willen achterhalen. Op het Gemeentehuis kreeg ik geen gegevens. Via het medisch dossier niet. Of dokter. Een pastoor.

 

Familie zwijgt.

 

Ik ben op zoek naar mijn kinderen. En naar mensen die erover willen spreken.

Waarom is er nooit ingegrepen?

 

Trudy/Truus

 

******10-9-2020   

Correctie: Op mijn elfde was ik niet zwanger van ome Kees, de broer van mijn opoe maar ik was zwanger van mijn opa Cees Schouten (met bokkenkop op) die mij in een satanisch ritueel seksueel misbruikt heeft.         

================

ome Kees heeft mij ook veel aangedaan,

b.v. na de eerste bevalling opgehangen aan de varkenshaak

 

Hij woonde met z'n zusters op de ouderlijke boerderij in Breeveld. (Woerden)

Was voor mij een vies oud kereltje. 

Ik heb hem horen zeggen: "Het maakt niet uit dat ik niet getrouwd ben, ik heb veel kinderen rondlopen." !!!!!!!!!!!!

===============

 

FEITEN 

Familie zwijgt, ja dat klopt . Ik sta hier, op aarde, heel alleen in, want niet alleen mijn familie zwijgt, bijna iedereen zwijgt erover. Tot nog toe heb ik niemand gevonden die erover wil praten, de waarheid wil vertellen. En erkennen wat er gebeurd is.

Ik zwijg zelf ook nog vaak. Van de week nog bij de kapper. De kapster vroeg hoeveel kinderen heeft u dan n.a.v. het gesprek dat we hadden. Zoveel flitst er dan door mij heen. Drie zei ik. Dat klopt dus niet. Dan verloochen ik de anderen, zo voelt dat voor mij. En voel dan veel triggers, heb mij er nu niet in vastgezet. 

Ben er al zo lang mee bezig om mij weer te 'herinneren'. Het raakt zo vaak mensen hun eigen pijn en verdriet. En ik voel zoveel. Ook heb ik er al veel mensen door verloren, door het wel te vertellen.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Alice
2 jaar geleden

❤❤❤❤❤❤🌹🌹🌹🌹🌹🌹❤❤❤❤