23-8-2021

https://www.facebook.com/truus.schouten.9279/posts/342750057529767

STOP ELEKTRONISCHE MARTELING

Zo komt het dat velen zelfmoord plegen Dit probleem wordt niet serieus genomen. Stemmen horen, steeds terugkerende gedachtes, enz. Kan dus ook hierdoor komen. Elektronische marteling. Mijn 'huisarts' had er nog nooit van gehoord.Er van bewust zijn dat dit kan.Tegenwoordig weten 'ze' zoveel van je. Dus kunnen ze dat ook misbruiken.Eigenlijk net als satanisch (duivels) ritueel en seksueel misbruik, al deze problemen worden niet serieus genomen. Het heeft ook verband met elkaar. Het is nog een beetje wir-war voor mij....

Op dit moment heb ik veel last van mijn hoofd. Tegen migraine aan en dat heb ik vroeger veel gehad, nadat ik behandeld was met elektroshocks om dingen (over seksueel misbruik bij de Raiffeisenbank-Rabobank) te vergeten. Toen ben ik ook het geleerde vergeten en kon niet meer solliciteren.

Vorig jaar ben ik hier ook mee bezig geweest. Het is mij nog niet helemaal duidelijk. Er is vroeger ook iets met een mes gebeurd, Ik wil dan weg en ik wil dood. Dit stuk mag/moet ik de confrontatie nog mee aangaan. Waarschijnlijk heeft het ook met over de rooie gaan te maken. Vaak gebeurd vroeger. Niet zo gek met al dat satanisch ritueel en seksueel misbruik. Al die bevallingen en mishandelingen erna of ervoor als ik vertelde dat ik zwanger was en voor hoer uitgemaakt werd. Dit woord is een enorme trigger voor mij. Als klein kind was het dat al. Ik kom er op terug.

https://www.moedomanderstezijn.nl/mind-control...https://www.moedomanderstezijn.nl/-1hier staat het over het mes, maar het is niet volledig.....

Ik laat alles bezinken....... het wordt vervolgd.Nu voel ik mij kotsmisselijk......

https://www.moedomanderstezijn.nl/stop-elektronische...

https://www.moedomanderstezijn.nl/diana-koenecke...https://www.elektromagnetischewapens.nl/Wat onze regering ons niet verteltWapens gebaseerd op radiogolven - Elektromagnetische wapensIn 2009 verkondigde de president van de Verenigde Staten Barack Obama dat hij zich sterk ging maken voor een wereld zonder kernwapens. Natuurlijk kon hij dat zeggen want de Verenigde Staten hadden inmiddels een hele nieuwe generatie wapens ontwikkeld die veel effectiever is. Landen met deze nieuwe wapens kunnen alleen bedreigd worden door kernwapens.Nucleaire wapens zijn natuurlijk verschrikkelijke wapens maar ze kunnen niet gebruikt worden zonder dat er bewijs achterblijft. Daarom is hun gebruik beperkt. Er is nog een andere, onbekende, categorie wapens die geen bewijzen achterlaat. Dit zijn wapens gebaseerd op radiogolven. Aanvallen met deze wapens zijn onzichtbaar, en gaan ook nog eens door muren. We hebben het hier over elektromagnetische wapens, ook wel elektronische wapens genoemd. Voorbeelden zijn microgolf wapens, laser wapens, geluidswapens, maar ook apparatuur om onze gedachten te lezen en te beinvloeden. Deze wapens worden volop gebruikt door geheime diensten inclusief het leger. Dit gebeurt over de hele wereld en ook, of vanwege het hoog-technologische karakter, juist in ons 'democratische Westen'. Deze wapens worden nauwelijks ingezet in oorlogen, maar vooral tegen de eigen bevolking, tegen klokkenluiders, activisten, politici, om te elimineren, te stelen. En om ze te ontwikkelen en vervolmaken worden ze uitgetest op onwetende mensen en kinderen, vaak verschrikkelijke misdaden. En onze regering vertelt ons hier niets over. Waarschijnlijk is de meest verschrikkelijke consequentie van deze wapens dat het niet langer mogelijk is jezelf, je kinderen, je dierbaren te beschermen. Je kan niet meer zeggen: blijf in deze kamer dan ben je veilig. De aanvallers kijken, branden, koken, lezen en manipuleren je gedachten gewoon door de muren van je huis. Politie is niet uitgerust om hier iets tegen te doen en kan je dus niet helpen, niemand kan je helpen.

De rest van deze pagina is opgesplitst in twee hoofdonderwerpen:Uitgebreide informatie over deze wapens. Slachtoffers van experimenten en misdaden met deze wapens

https://cyber-torture.com/...

Bij delen, kopieren en plakken ajb.

www.facebook.com/EUTaskForceColalition   

European Coalition Task Force

Activiteiten worden over de hele wereld georganiseerd door de miljoenen slachtoffers van elektronische marteling om het publiek te informeren dat 31 juli ′′ Werelddag tegen elektronische marteling ′′ is. Voor het eerst zal professor Nils Melzer, speciale rapporter van de VN voor marteling, presenteert aan de 75 e Algemene Vergadering van de Verenigde Naties in oktober zijn rapport over ′′ Cybertorture ′′ vormen van geautomatiseerde elektronische marteling op afstand tegen illegaal gerichte personen wereldwijd. Dit omvat:

-- Afstandsbediening ′′ Taggen ′′ van onschuldige slachtoffers door brutaal hen aan te vallen via hun lichamen en in hun neurologische systemen met magnetronpulsen en radiofrequency signalen, waarbij gebruik wordt gemaakt van geregisseerde energiewapens en richtinggevende antennes, om ronde-de-klok op afstand te voeren Bewaking over hen. Vaak worden deze illegale vormen van elektronische surveillance via de lichamen van onschuldige slachtoffers onder leiding van corrupte wetshandhavers met magnetronwapens, in een methode genaamd ′′ Neural Monitoring op afstand ;"

-- Criminele vormen van elektronische ′′ Mind Control ′′ experimenteren om de lichaamsfuncties van de slachtoffers te manipuleren, die meestal vanuit het brein worden geregisseerd, waaronder het kunstmatig manipuleren en veranderen van de functies van alle lichaamssystemen, zoals: Motor, spijsvertering, neurologisch, Circulatie, evacuaties van Bladder en Darm enz.;

-- Illegale elektronische verzending van subliminal ongewenste berichten (voices of muzikale thema ' s) voor psychologische ′′ Entrainment ′′ -- die vormen van ′′ Brainwashing ′′ zijn, door de auditieve cortex van de slachtoffers in hun achterhoofd te penetreren, recht in hun Hersenen, door middel van ′′ Voice-to-Skull ′′ Technologies (gepatenteerd), bekend als ′′ V2K ";

-- Illegale afstandsbediening ′′ Mind Reading ′′ Experimentatie die bestaat uit het detecteren van onvrijwillige bewegingen van stemkoorden sub-vocaal (gepatenteerd), wanneer het slachtoffer niet spreekt, maar denken in stilte, een A.I. Computer weet wat het slachtoffer waarschijnlijk ′′ Denkt aan ′′ is door de onvrijwillige stemkoordbewegingen van het slachtoffer te analyseren, waaronder de zeer privé mentale gebeden van het slachtoffer;

En vele andere gevaarlijke vormen van criminele en illegale experimenten die momenteel worden uitgevoerd over grote massa ' s weerloze burgerbevolkingen, zonder toestemming van de slachtoffers, een essentiële juridische vereiste voor menselijke experimenten in het kader van het rapport van de VS Belmont, en het schendt ook de Neurenberg-code die mishandelende Menselijke bevolkingsgroepen verbiedt Experimentatie. Dit is een totale schending van de constitutionele rechten van alle slachtoffers, waaronder de mensenrechten en de fundamentele vrijheden van Amerikaanse burgers en legale inwoners, en miljoenen andere slachtoffers wereldwijd. Bovendien schenden deze wreedheden het Verdrag van Genève en zijn protocollen, die het gebruik van die oorlogswapens verbieden -- Internationaal geclassificeerd als massavernietigingswapens (WMD ' s) -- In oorlogsmisdaden over burgerlijke bevolkingsgroepen, vooral wanneer ze niet in oorlog zijn.

DE VERENIGDE NATIONS beschouwt DE HUIDIGE ACTEN VAN ′′ CYBERTORTURE ′′ OVER DE BURGELIJKE BEVOLKINGEN WERELDWIJD ALS ′′ EEN CRIME TEGEN MENSELIJKHEID."

====

https://hetprogramma.wordpress.com/hoe-te-stoppen/

HET PROGRAMMA

Hoe te stoppen?

 

Hoe de verstoring te doen stoppen!

Van overheidswege toegepaste persoonsgerichte verstoring is een directe maar verdekte aanval op onschuldige burgers door verraders van Nederland en de Grondwet. Als u een doelwit bent van persoonsgerichte verstoring, de persoonsgerichte aanpak of “het programma” dan bent u in een gevecht beland om veilig te kunnen leven in gezondheid en vrijheid.

====

 

16-10-2021

https://www.facebook.com/truus.schouten.9279/posts/378496300621809

De technoleugie was weer bezig. Manipulatie. Op een trigger. Schuldgevoel - Twijfel. Ze wilden mij zelfmoord laten plegen. Nu herkende ik het. Hoorde de stemmen echt in mijn hoofd. Ik voelde het dat ik het niet wilde, mijn liefde was sterker. Ook werd het nog op andere manieren geprobeerd. Kou, rillingen. De angst heeft niet gewonnen. Mijn LIEFDE was sterker.

Vrijspreekster

Truus Schouten

https://www.facebook.com/truus.schouten.9279/posts/375591444245628https://www.elektromagnetischewapens.nl/

https://cyber-torture.com/...

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.