stop             elektronische marteling

door bewustwording

door te delen

19-7-2022

https://www.facebook.com/Diana.Koenecke/posts/pfbid02goTv6XLZ9e2y7rx2ndjEw3SJXNsTfMjPbevJditK4eGw1fxnsUMScoVXaEf33tqEl

Hiervan heb ik Truus Schouten ook bewust van gemaakt.

Iedereen heeft op 1 of andere manier mee te maken

 

23-8-2021

https://www.facebook.com/truus.schouten.9279/posts/342750057529767

STOP ELEKTRONISCHE MARTELING

Zo komt het dat velen zelfmoord plegen. Dit probleem wordt niet serieus genomen. Stemmen horen, steeds terugkerende gedachtes, enz. Kan dus ook hierdoor komen. Elektronische marteling. Mijn 'huisarts' had er nog nooit van gehoord. Er van bewust zijn dat dit kan.Tegenwoordig weten 'ze' zoveel van je. Dus kunnen ze dat ook misbruiken. Eigenlijk net als satanisch (duivels) ritueel en seksueel misbruik, al deze problemen worden niet serieus genomen. Het heeft ook verband met elkaar. Het is nog een beetje wir-war voor mij....

Op dit moment heb ik veel last van mijn hoofd. Tegen migraine aan en dat heb ik vroeger veel gehad, nadat ik behandeld was met elektroshocks om dingen (over seksueel misbruik bij de Raiffeisenbank-Rabobank) te vergeten. Toen ben ik ook het geleerde vergeten en kon niet meer solliciteren.

Vorig jaar ben ik hier ook mee bezig geweest. Het is mij nog niet helemaal duidelijk. Er is vroeger ook iets met een mes gebeurd, Ik wil dan weg en ik wil dood. Dit stuk mag/moet ik de confrontatie nog mee aangaan. Waarschijnlijk heeft het ook met over de rooie gaan te maken. Vaak gebeurd vroeger. Niet zo gek met al dat satanisch ritueel en seksueel misbruik. Al die bevallingen en mishandelingen erna of ervoor als ik vertelde dat ik zwanger was en voor hoer uitgemaakt werd. Dit woord is een enorme trigger voor mij. Als klein kind was het dat al. Ik kom er op terug.

https://www.moedomanderstezijn.nl/mind-control...

https://www.moedomanderstezijn.nl/-1

hier staat het over het mes, maar het is niet volledig.....

Ik laat alles bezinken....... het wordt vervolgd. Nu voel ik mij kotsmisselijk......

https://www.moedomanderstezijn.nl/stop-elektronische...

https://www.moedomanderstezijn.nl/diana-koenecke...

https://www.elektromagnetischewapens.nl/  

 Wat onze regering ons niet vertelt Wapens gebaseerd op radiogolven - Elektromagnetische wapens In 2009 verkondigde de president van de Verenigde Staten Barack Obama dat hij zich sterk ging maken voor een wereld zonder kernwapens. Natuurlijk kon hij dat zeggen want de Verenigde Staten hadden inmiddels een hele nieuwe generatie wapens ontwikkeld die veel effectiever is. Landen met deze nieuwe wapens kunnen alleen bedreigd worden door kernwapens. Nucleaire wapens zijn natuurlijk verschrikkelijke wapens maar ze kunnen niet gebruikt worden zonder dat er bewijs achterblijft. Daarom is hun gebruik beperkt. Er is nog een andere, onbekende, categorie wapens die geen bewijzen achterlaat. Dit zijn wapens gebaseerd op radiogolven. Aanvallen met deze wapens zijn onzichtbaar, en gaan ook nog eens door muren. We hebben het hier over elektromagnetische wapens, ook wel elektronische wapens genoemd. Voorbeelden zijn microgolf wapens, laser wapens, geluidswapens, maar ook apparatuur om onze gedachten te lezen en te beinvloeden. Deze wapens worden volop gebruikt door geheime diensten inclusief het leger. Dit gebeurt over de hele wereld en ook, of vanwege het hoog-technologische karakter, juist in ons 'democratische Westen'. Deze wapens worden nauwelijks ingezet in oorlogen, maar vooral tegen de eigen bevolking, tegen klokkenluiders, activisten, politici, om te elimineren, te stelen. En om ze te ontwikkelen en vervolmaken worden ze uitgetest op onwetende mensen en kinderen, vaak verschrikkelijke misdaden. En onze regering vertelt ons hier niets over. 

 Waarschijnlijk is de meest verschrikkelijke consequentie van deze wapens dat het niet langer mogelijk is jezelf, je kinderen, je dierbaren te beschermen. Je kan niet meer zeggen: blijf in deze kamer dan ben je veilig. De aanvallers kijken, branden, koken, lezen en manipuleren je gedachten gewoon door de muren van je huis. Politie is niet uitgerust om hier iets tegen te doen en kan je dus niet helpen, niemand kan je helpen.

De rest van deze pagina is opgesplitst in twee hoofdonderwerpen: Uitgebreide informatie over deze wapens. Slachtoffers van experimenten en misdaden met deze wapens

https://cyber-torture.com/...

 

Onderdrukking van informatie

Het is ongekend dat informatie over deze wapens op alle mogelijke manieren onderdrukt wordt. Dat regeringen van alle landen hier aan meedoen of juist hier niets over durven te zeggen om ongeloofwaardig over te komen of uit angst voor represailles van de machtige landen in de wereld. Eigenlijk toont dit aan dat wij niet geregeerd worden door politici maar door een (wereld) elite. Het uiteindelijke doel is onderdrukking van de bevolking door de elite. (Illustratie David Dees)

Slachtoffers-2. Verkeerde diagnose

 

Mensen die worden aangevallen met dergelijke wapens belanden eerst in een soort shock-toestand. Ze weten dat er allerlei dingen niet kloppen maar weten niet wat, het is niet iets waar zij over hebben geleerd of iets dat in de kranten staat. Familie en vrienden zullen zeggen dat ze naar een huisarts of psychiater moeten gaan. De verschijnselen die ze tonen lijken op bekende lichamelijke verschijnselen en geestesziekten. Dat is geen toeval: dit wordt met opzet zo gedaan zodat de slachtoffers geen gehoor zullen vinden als ze beweren dat ze worden aangevallen met deze wapens. Om van deze marteling af te komen plegen slachtoffers of zelfmoord of accepteren ze de diagnose van een psychiater: paranoide schizofrenie. Zij belanden in de psychiatrie waar er verder op ze geexperimenteerd wordt. Een kleine groep is in staat te begrijpen wat er gebeurt en hier weerstand aan te bieden. Ondanks dat ze door hun omgeving meestal gek verklaard worden, blijven ze bij hun standpunt dat ze worden belaagd.

 

 

https://www.facebook.com/TaskForceCoalition/posts/pfbid0558LY7rorAh6zBD2KX2WxwfGEFQDW2CczZkF9fQ2CQjPTxHj9MUUQ16FqBKUkcpjl

 

 

How do we protect people that by utilitarian grounds, without informed consent, are used for brain studies with brain-computer-interfaces in Cyber Psychological Systems, illegal stealing of brain data.

 

Hoe beschermen we mensen die door utilitaristische redenen, zonder informed consent, worden gebruikt voor hersenstudies met hersencomputer-interfaces in Cyber Psychological Systems, illegaal stelen van hersengegevens.

 

The documentary Absolute Brain deals with the science of cybernetics and its political development with brain-computer technology and manipulation of genes. It shows the early development from the New York Times articles and their challenge of the CIA's mind control system. The film refer to facts from Swedish government investigations and the U.S. Department of Health. It reflects the development and the various projects from an American-Swedish perspective and this version has an ending related to the Swedish parliamentary elections in September 2022. Here is a challenge to the current society and with the film we stand on the barricades and fight for something new.

De documentaire Absolute Brain gaat over de wetenschap van cybernetica en de politieke ontwikkeling ervan met hersencomputertechnologie en manipulatie van genen. Het toont de vroege ontwikkeling van de artikelen in de New York Times en hun uitdaging van het mind control-systeem van de CIA. De film verwijst naar feiten uit onderzoeken van de Zweedse regering en het Amerikaanse ministerie van Volksgezondheid. Het weerspiegelt de ontwikkeling en de verschillende projecten vanuit een Amerikaans-Zweeds perspectief en deze versie heeft een einde gerelateerd aan de Zweedse parlementsverkiezingen in september 2022. Hier is een uitdaging voor de huidige samenleving en met de film staan ​​we op de barricades en vechten we voor iets nieuws.

Armin Krishnan, PhD is a political scientist and Director of Security Studies at East Carolina University, and the author of the book “Military Neuroscience and The Coming Age of Neurowarfare” (Routlege,2018).

Topics include #neuroweapons #mindcontrol #HavanaSyndrome #CIA #brainfingerprinting #technototalitarianism

2-9-2022

https://www.facebook.com/truus.schouten.9279/posts/pfbid0miXgo9LJCm48TcpGXRZCNFeBoKxUbFsNR6NXYLCyusA7LXbHx5SeufRszQZe8FQ3l

stop elektronische marteling

door bewustwording

door te delen

https://www.moedomanderstezijn.nl/stop-elektronische...

https://www.moedomanderstezijn.nl/mijn-verhaal-over-mijn...

BEWAPENDE PSYCHIATRIE

ERNSTIGE MISDADEN TEGEN DE MENSHEID BEDEKKEN

Slachtoffers van cybermarteling, mindcontrol en elektronische intimidatie worden bestempeld als paranoïde schizofrenie en genegeerd door de psychiatrie. Een voortdurende criminele verdoezeling van ernstige misdaden tegen de menselijkheid. Ondertussen vernietigen inlichtingendiensten, politie en leger de levens van slachtoffers, met behulp van geavanceerde AI-neurowapens op afstand die stemmen, hallucinaties en pijn injecteerden bij de slachtoffers waarvan velen zelfmoord plegen.

Instellingen voor geestelijke gezondheidszorg nemen deel aan een elektromagnetische langzame moord op vele onschuldige mensen over de hele planeet in vrije en open democratieën. Een van de meest gruwelijke en verontrustende paradoxen in de moderne wereld.

https://www.facebook.com/TaskForceCoalition/posts/pfbid0F3c9j86Vq2CXHtYQGAqSsBGt4DP5i7Vwxb4AJc99hyqBrHH1TLjmps7bDervxgJel

===

 

Bericht telegraaf

https://www.facebook.com/telegraaf/posts/pfbid0ECgQo6LN5ZgBHZ6Y4bKQJUuKa5qE2XCY5sn11cLREGnqjKYfkAz59ZSEEVCAeso5l

Levensgevaarlijke incidenten rond verwarde personen nemen in snel tempo toe. Tot grote zorgen van de politie.

wowwwwwww hier heb ik mee te maken

 

STEM NAAR SCHEDEL (V2K)

STEMMEN DIRECT IN DE HERSENEN GEINJECTEERD

Hoor je stemmen in je hoofd? De kans is groot dat je het slachtoffer bent van cybermarteling, mindcontrol en elektronische intimidatie, een zogenaamde gericht individu (persoon) Stem naar schedel, microgolf horen en synthetische telepathie zijn allemaal namen om het proces te beschrijven waarbij stemmen naar het binnenoor in de hersenen worden gestuurd. Slachtoffers laten tegelijkertijd hun hersensignalen lezen en persoonlijke gedachten ophalen. Het is een tweerichtingsverkeer. Deze zieke technologie wordt gebruikt om slachtoffers lastig te vallen, te chanteren en te bedreigen om zichzelf en anderen kwaad te doen, om ze er geestelijk ziek uit te laten zien, om hun klachten in diskrediet te brengen

 

20-8-2021

https://www.facebook.com/truus.schouten.9279/posts/pfbid0y8E6p7Q3vTZBRpDXoPfpYgikM7cWc7v4hQtj6XrMwvizzp7a8ok6KVPEG2he7fFml

Bedankt Diana voor het delen

Lawaaicampagnes en 'plock and crack'-geluiden.

Ik noem deze geluiden 'pluk- en kraak'-geluiden, maar er zijn verschillende soorten: 'kraak'-geluiden, 'tick'-geluiden, 'plop'-geluiden, 'plock'-geluiden. Oh, en deze geluiden zitten niet in mijn hoofd, ik heb ze meerdere keren opgenomen.

Als je door een bende wordt gestalkt, maken ze vaak lawaaicampagnes.

Er zijn veel soorten geluiden die ze gebruiken. Knal op de muur, tik in de radiator van de cv-installatie, luid pratende mensen, blaffende hond, een startende auto, optrekkende motor, boren, ambulance met sirene, deur dichtslaan, schreeuwen, boren, schreeuwen, dichtslaande prullenbakdeksel, hoesten, inkomende (whatsapp/sms) berichten klinken, etc.

De plockgeluiden waar ik het hier over heb, verschillen van deze geluiden. Hier is mijn lijst met wat ik 'plock and crack'-geluiden noem:

- Crack-geluid: Klinkt alsof iemand in het dak van het huis schiet. Kan erg luid zijn. Meestal gebeurt dit als ik boven in bed ben.

- Tik-geluid1: Klinkt als het tikken van een verkoelende of verwarmende (kunststof) elektrische waterkoker, maar dit geluid is er ook als de waterkoker niet in gebruik is. Kan erg luid zijn. Gebeurt meerdere keren per dag.

- Tikgeluid2: Klinkt alsof iemand in de (plastic) goot (van het dak) schiet. Gebeurt als ik buiten in de tuin ben. Niet erg luid.

- Plop-geluid: Klinkt alsof iemand kleine rubberen(?) ballen naar het raam gooit, of ... Gebeurde alleen in het begin.

- Plock-geluid: Klinkt alsof iemand met een vinger op iets (hout?) hard slaat. Meerdere keren vooral 's avonds en 's nachts. Meestal zijn er kraakgeluiden of plockgeluiden.

Ik geloof dat deze geluiden zijn gemaakt met behulp van Directed Energy Weapons (DEW), inclusief elektromagnetische puls (EMP).

De eerste keer dat ik met deze geluiden werd geconfronteerd was in het begin van de targeting. In die tijd wist ik niets van bendestalking of elektronische intimidatie. Het enige wat ik wist was dat ik 24/7 werd gesurveilleerd en aangevallen door een groep die deel moest uitmaken van een overheidsorganisatie (politie? Nederlandse geheime dienst), omdat ik nog leefde.

Toen ik in bed lag, kwamen er de hele tijd zachte 'plukjes' uit het raam, gesynchroniseerd met mijn bewegingen. In het begin dacht ik dat iemand kleine rubberen balletjes aan het gooien/schieten was, en ben ik twee keer naar buiten gegaan om te zoeken naar iets dat gebruikt had kunnen worden. Ik heb niets gevonden, geen sporen op het raam, niets op de grond. Zou het een voorwerp kunnen zijn dat verbonden is met een draad, gebruikt om het voorwerp terug te trekken? Kan zijn. Maar toen ik eenmaal over Directed Energy Weapons las, raakte ik er meer van overtuigd dat ze DEW gebruikten. Veel dingen zijn eenvoudig met DEW.

Het krakende geluid (in het dak) wordt waarschijnlijk veroorzaakt door een krachtig DEW-burst-schot van een vliegtuig of drone. Als er geen vliegtuigen beschikbaar zijn, gebruiken ze een lokale DEW-installatie dicht bij mij, en het geluid is een plockgeluid.

De tikgeluiden (waterketel, plastic dakgoot) worden waarschijnlijk veroorzaakt door een lokale DEW-installatie bij mij in de buurt.

Ik ken veel TI's die min of meer identieke geluiden ervaren. Als je dat doet, hoop ik dat je je ervaringen wilt delen,

 

Stopeg

 

Non-profitorganisatie

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid02unGXUx69hjhmnQcPTpbB8aCaMou42Ar1GNtzgRPTm73v9YbKNwstDunEVrynpeAkl&id=106302809426481

Noise campaigns and 'plock and crack' sounds.

I call these sounds 'plock and crack' sounds, but there are different types: 'crack' sounds, 'tick' sounds, 'plop' sounds, 'plock' sounds. Oh, and these sounds are not in my head, I recorded them several times.

When you are gang stalked, they often create noise campaigns.

There are many types of sounds they use. Bang on the wall, tick in the radiator of the central heating system, loud talking people, barking dog, a starting car, accellerating motor bike, drilling, ambulance with siren, slamming door, shouting, drilling, shouting, slamming waste bin cover, coughing, incoming (whatsapp/sms) messages sound, etc.

The plock sounds I am talking about here are different from these sounds. Here is my list of what I call 'plock and crack' sounds:

- Crack-sound: Sounds like someone is shooting in the roof of the house. Can be very loud. Most of the time this happens when I am upstairs, in bed.

- Tick-sound1: Sounds like the tick of a cooling or heating (plastic) electric hot water kettle, but this sound is also there when the kettle is not in use. Can be very loud. Happens several times a day.

- Tick-sound2: Sounds like someone is shooting in the (plastic) gutter (of the roof). Happens when I am outside in the garden. Not very loud.

- Plop-sound: Sounds like someone is throwing small rubber(?) balls at the window, or ... Happened only in the beginning.

- Plock-sound: Sounds like someone is hitting something (wood?) hard with a finger. Several times especially in the evening and at night. Typically there are either crack sounds or plock sounds.

I believe that these sounds are created using Directed Energy Weapons (DEW), including electromagnetic pulse (EMP).

The first time I was confronted with these sounds was in the beginning of the targeting. At that time I knew nothing about gang stalking or electronic harassment. The only things I knew were that I was surveilled 24/7 and attacked by some group that had to be part of a government organization (police? Dutch secret service), because I was still alive. When I was in bed, the whole time there were soft 'plocks' coming from the window, synchronized to my movements. In the beginning I thought someone was throwing / shooting small rubber balls, and I went outside two times to search for something that could have been used. I did not find anything, no marks on the window, nothing on the ground. Could it have been some object connected to a wire, used to pull the object back? Maybe. But once I read about Directed Energy Weapons I became more convinced that that they were using DEW. Many things are easy with DEW.

The crack sound (in the roof) is probably caused by a high power DEW burst shot from an aircraft or drone. When there is no aircraft available, they use local DEW installation close to me, and the sound is a plock sound.

The tick-sounds (water kettle, plastic gutter of the roof) is probably caused by a local DEW installation close to me.

I know many TIs who experience more or less identical sounds. If you do, I hope you want to share your experiences,

 

29-8-2022

https://www.facebook.com/truus.schouten.9279/posts/pfbid0iTp68kxEnC8VE9YrByyt5G5ny7C7BTGeFbxAAZ9yKhfrJpjcUKecCMgxHMvea95Vl

 

wowwwwwww hier heb ik mee te maken

 

STEM NAAR SCHEDEL (V2K)

STEMMEN DIRECT IN DE HERSENEN GEINJECTEERD

Hoor je stemmen in je hoofd? De kans is groot dat je het slachtoffer bent van cybermarteling, mindcontrol en elektronische intimidatie, een zogenaamde gericht individu (persoon) Stem naar schedel, microgolf horen en synthetische telepathie zijn allemaal namen om het proces te beschrijven waarbij stemmen naar het binnenoor in de hersenen worden gestuurd. Slachtoffers laten tegelijkertijd hun hersensignalen lezen en persoonlijke gedachten ophalen. Het is een tweerichtingsverkeer. Deze zieke technologie wordt gebruikt om slachtoffers lastig te vallen, te chanteren en te bedreigen om zichzelf en anderen kwaad te doen, om ze er geestelijk ziek uit te laten zien, om hun klachten in diskrediet te brengen

 

BEWAPENDE PSYCHIATRIE

ERNSTIGE MISDADEN TEGEN DE MENSHEID BEDEKKEN

Slachtoffers van cybermarteling, mindcontrol en elektronische intimidatie worden bestempeld als paranoïde schizofrenie en genegeerd door de psychiatrie. Een voortdurende criminele verdoezeling van ernstige misdaden tegen de menselijkheid. Ondertussen vernietigen inlichtingendiensten, politie en leger de levens van slachtoffers, met behulp van geavanceerde AI-neurowapens op afstand die stemmen, hallucinaties en pijn injecteerden bij de slachtoffers waarvan velen zelfmoord plegen.

Instellingen voor geestelijke gezondheidszorg nemen deel aan een elektromagnetische langzame moord op vele onschuldige mensen over de hele planeet in vrije en open democratieën. Een van de meest gruwelijke en verontrustende paradoxen in de moderne wereld.

===================================================================

(zie in reacties)

Klokkenluider – Chineselink825@gmail.com

https://www.ohchr.org/sites/default/files/Documents/Issues/Torture/Call/Individuals/Mindcontroltechnology.pdf

Lees dit maar eens , ze doen het overal

 

Beste Nils,

Ik schrijf u als een Life Coach die over het algemeen zeer goed is opgeleid in menselijk gedrag,psychologie en het op basis hiervan bevorderen van effectieve verandering. Ik ben ook een slachtoffer van remote neuro-wapen misbruik. Ook wel elektromagnetische wapens, microgolfwapens, mind control genoemd technologie of ‘cybermarteling’. Dit maakt mij daarom een geloofwaardige getuige van wat ik ben op het punt om te zeggen...

 

In het geval van mind control-technologie is het kernprobleem dat het zelfs in de eerste plaats wordt gebruikt als: het is in strijd met de VN- en EU-handvesten van mensenrechten. Niemand mag het recht hebben op ‘vrijheid van’geest’ zelf van hen weggenomen. Het is eerlijk gezegd een gruweldaad en pure psychologische marteling.

Met betrekking tot het doel van uw rapport, de overheersende sychosociale dynamiek die in dit geval is: volledig verlammende institutionele controles zijn de volgende...

1) Angst

2) Apathie

3) Misverstand

4) Maatschappelijke hersenspoeling

5) Hersenspoeling door de overheid

6) Onwetendheid

7) Onderdrukking:

8) Overtuigingen van beperking zowel binnen individuen als wat zij denken dat hun ‘model’ is van de wereld.

9) Tijd – hoewel sommigen misschien beweren dat dit op zich geen psychosociale dynamiek is. Het wordt gezien door velen in psychologische en spirituele kringen van expertise als een onderdeel van de menselijke psyche net als het ego zelf. Tijd en de 'rush' en 'druk' van de moderne samenleving is geworden een van de grootste belemmeringen voor het nemen van belangstelling voor onze mensenrechten.

10) Onderdrukking door psychologische manipulatie, bedreigend gedrag, chantage of geweld.

11) Onwaarachtige of bevooroordeelde mainstream media.

 

Deze factoren bestaan beide zowel uit wat we onszelf aandoen als wat ons wordt aangedaan. Werkelijk ze zijn twee kanten van dezelfde medaille in het effect van verlammende institutionele controles.

Alle bovenstaande factoren zijn over het algemeen waar op het niveau van de gemiddelde burger, de overheid onderdrukkers, de onschuldige omstanders van de regering en het meest schokkende zelfs degenen die dat wel zijn zou moeten helpen en daar zit het probleem.

Dit is in hoge mate het geval geweest in het geval van slachtoffers van mind control-technologie die erop gericht waren om de waarheid te ontmaskeren. Het bewijs is er altijd geweest, samen met geloofwaardige getuigenissen van klokkenluiders, wetenschappelijk patenten, getuigenissen van slachtoffers, metingen van aanvallen, gelekte en vrijgegeven overheid documenten met betrekking tot mind control en nog veel meer, maar het is een onderwerp dat een beetje duurt investering om het onderscheid te leren dat iemand het vertrouwen geeft om hiertegen te strijden ernstige mensenrechtenschendingen. Naast angst en tijd is de andere grootste barrière de barrière van geloof in wat mogelijk is (dus geen 8). Voor sommige mensen is het gewoon een te grote geloofssprong om te nemen (en ook

angstig) om zelfs het verlangen te hebben om het pad van zelfstudie te gaan inslaan. Hun overtuigingen zijn gebouwd in een zeer permanente en vaste manier met veel ego-investeringen, wat betekent dat het erg moeilijk voor hen is om ‘spannen’ hun ideeën over wat mogelijk is (zelfs als het waar is!)

 

Om je eigen woorden te citeren...

Relevante fenomenen zijn onder meer patronen als ‘systeemrechtvaardiging’, ‘opzettelijke onwetendheid’, ‘apathie van omstanders’, ‘verspreiding van verantwoordelijkheid’, ‘gehoorzaamheid’, ‘utilitaristische morele terugtrekking’ en ‘op groepen gebaseerde morele terugtrekking’

Dit zijn allemaal factoren die sterk in het hoofd spelen van de mensen die de commando's geven voor neuro-wapenmarteling, evenals de volgende in de rij die de wapens daadwerkelijk bedient. Het 'excuus' is dat het wordt gedaan in naam van de nationale veiligheid, terwijl het in werkelijkheid gewoon marteling is met als doel: controle en verwoesting (en ik zal vol vertrouwen zeggen langzame moord). Het breekt de meerderheid van de VN en EU-handvesten. Mensen zoals we die kennen, hebben het vanwege hun angst moeilijk om op te staan ​​tegen autoriteit en wij leven nog steeds in een samenleving waar klokkenluiders niet worden beschermd.

Een andere belangrijke psychologische 'drijfveer' is dat onze behoefte om consistent te blijven met wat we zien als onze identiteit (of wie we zijn) en is de sterkste psychologische drijvende kracht in de menselijke psyche. Net zo een voorbeeld, als we onszelf zien als iemand die altijd het beste in mensen ziet, bijvoorbeeld we heeft misschien al de beslissing genomen om alles te verwerpen dat de donkere kant laat zien van wat menselijk is wezens kunnen. Aan de andere kant kan dit worden gebruikt als een manipulerende kracht om mensen te houden in het donker door ze te manipuleren op basis van het idee van hun 'identiteit' of zelfs de aard te veranderen van die identiteit zelf.

 

De behoefte aan 'macht', ook zoals de geschiedenis heeft aangetoond, is altijd een drijvende kracht achter de mens geweest gedrag voor ‘zelf’ en ‘ander’ herkenning.

 

Deze bovenstaande principes (1-9) kunnen natuurlijk worden toegepast op elk aspect van psychologische marteling of redenen waarom instellingen/overheidsinstellingen hun controles ondermijnen, omzeilen of verlammen om deze misstanden te stoppen.

 

Op een alledaags niveau is het over het algemeen waar dat iets dat we fysiek niet met onze eigen ogen kunnen zien bedriegt ons daarom door te denken dat het op de een of andere manier niet waar moet zijn. In eenvoudige bewoordingen is dit wat we hebben te maken met aanvallen met microgolfwapens. Dit wordt weer in het voordeel van de daders gebruikt voor maximale ontkenning omdat het een uitdaging is om te bewijzen en het slachtoffer soms ten onrechte overkomt als mentaal onstabiel (wat natuurlijk hun doel is om ze in diskrediet te brengen).

 

Ik voel ook de behoefte om te praten over de mind control-technologie of 'cybermarteling' zoals jij hebt gedaan beschreef het. De psychosociale dynamiek die institutionele controles stopt, zijn de symptomen van de

mind control binnen de beoogde individuen zelf...

 

https://tinyurl.com/y9ov4fev

 (kijk a.u.b. volledig naar deze lijst met symptomen van elektronische intimidatie en de links onderaan deze link - ze zijn allemaal erg informatief!)

 

Voor een meer diepgaande kijk op de symptomen van elektronische intimidatie en ‘bendestalking’, neem a.u.b kijk eens naar de volgende beëdigde verklaring waarin alle mogelijke symptomen van deze twee worden vermeld aspecten van psychologische marteling waarmee getargete individuen doorgaans worden geconfronteerd (de sjabloon was gebaseerd) op alle symptomen waarvan de auteur in het veld had gehoord of zelf had ervaren).

 

https://stop007.org/wp-content/uploads/2018/11/jit-survey-final.pdf

(ik vraag u nogmaals nogmaals beleefd om alsjeblieft ook de tijd te nemen om deze lijst volledig te bekijken - het is zeer informatief en zal

geven u een beter idee van de dynamiek die deel uitmaakt van deze cybertech-misdaad, inclusief alle psychosociale dynamiek die u wilt weten)

 

Ik raad ook aan om contact op te nemen met Kathrine Horton, aangezien zij een uitstekend contact zou zijn en momenteel is het ondergaan van een rechtszaak tegen de Britse inlichtingendiensten over dit alles.

 

Met betrekking tot waarom mensen moeite zouden hebben om mind control-technologie te begrijpen, is: omdat mensen over het algemeen alleen gemakkelijker die delen van het leven zullen geloven die passen bij hun bestaande overtuiging. Dat is hoe zulke vertekende percepties van de werkelijkheid kunnen voortduren die hangt sterk samen met de punten 1 -9 hierboven. Zoals altijd rationaliseren we 'achterwaarts' onze acties die waren uitgevoerd om in overeenstemming te zijn met ons geloof over de werkelijkheid. Ook dit ‘filteren’ door onze overtuigingen heeft voor velen gebruikt als een maatschappelijke hersenspoeling via massamedia en overheidspropaganda tientallen jaren. Nogmaals, twee kanten van dezelfde medaille zijn relevant voor psychosociale dynamiek - persoonlijk en

maatschappelijk.

 

Praktisch gezien, hoe kunnen regeringen beginnen met het herkennen en stoppen van slechte behandelingen  of van psychologische marteling (en haar componenten) en beleid gaan voeren om deze misstanden te stoppen??

 

Welnu, het is in de eerste plaats een kwestie van educatie en bewustwording. Als de overheid organisaties worden eerst opgeleid over de technische kennis van de verkeerde handelingen van hun regeringen en inlichtingendiensten, dan komt dat een heel eind. Maar als mensen in de hoogste niveaus van regering  zich bewust zijn van de psychosociale dynamiek, ze kunnen wetten aannemen die psychologisch misbruiken met opzet. Ze kunnen dan ook maatregelen nemen om deze aspecten niet alleen op zichzelf te stoppen in de beginfase van het leren over dit onderwerp, maar let ook op wanneer u anderen lesgeeft over de natuurlijke barrières voor het leren over dit soort uitdagende onderwerpen waar psychologische barrières dat kunnen obstakels worden. Met nieuwe wetten kunnen ze ook weten hoe onderdrukkers deze gebruiken psychosociale aspecten tegen slachtoffers om ermee weg te komen aangezien zij de psychologie ervan begrijpen. Vervolgens kunnen ze dit beleid onder onafhankelijk toezicht afdwingen om deze psychosociale mishandelingen. Uiteindelijk is het de beste manier om geschiedenis van misbruik door de overheid te onderwijzen met volledige transparantie echt leren van het verleden en vooruit gaan. Nieuwe wetgeving kan altijd het beste achteraf worden ingevoerd gruweldaden komen volledig aan het licht bij de overgrote meerderheid van de bevolking. Dit is de beste manier om te stoppen psychologische marteling en alle bijbehorende vormen van psychologische manipulatie (transparantie). Nauwkeurige geschiedenis geeft mensen een basis om nieuwe informatie over te leren en te accepteren

misbruik van mind control-wapens en hoe ze ten onrechte tegen de samenleving zijn gebruikt.

 

Looking at the positive…..

Naar het positieve kijken….

 

Dat gezegd hebbende, zijn we nu in het stadium waarin we het proces kunnen starten naar veel positieve veranderingen in de gebied van neuro-wapenmisbruiken om voor eens en voor altijd een einde te maken aan deze misstanden. We kunnen als een samenleving het proces van ontwapening starten, net zoals het  doel van de VN is om alle anderen te ontwapenen

massavernietigingswapens en ik zou Mind control-wapens (of gerichte energie) classificeren wapens (DEWS)) als precies dat. Terzijde: ik heb begrepen dat gerichte energiewapens (waarin microgolfwapens een onderdeel zijn) hebben de kracht om gebouwen te vernietigen, te vermoorden individuen en zelfs grote delen van steden uitschakelen in elektromagnetische pulsaanvallen (EMP), daarom het is belangrijk om op de hoogte te zijn van de mogelijkheden van verschillende soorten DEW in het algemeen.

 

Als we om ons heen kijken, zijn mensen nu meer bereid om te veranderen en aan alle aspecten van zichzelf te werken en er zijn veel meer ruimdenkende en bewuste mensen dan 30 jaar geleden. We hebben gewoon nodig om naar de hausse in de persoonlijke ontwikkeling en de waarheidsbewegingsindustrie te kijken om dit te zien. Mensen zijn nu naar mijn mening over het algemeen meer bereid om naar de ‘ongemakkelijke’ aspecten van de samenleving te kijken en de recente vreedzame en oprechte protesten laten zien dat mensen meer voor hun mensenrechten vechten dan ooit.

 

Hier zijn enkele doelen die ik heb samengesteld en die volgens mij een gemeenschappelijke reeks collectieve doelen vormen zijn nodig nu we beginnen met het aannemen van wetten om onschuldige burgers te beschermen tegen mind control aanvallen…

 

https://tinyurl.com/y76bey4l

 

Om het bovenstaande samen te vatten, moet erkenning door regeringen plaatsvinden en dat moet ook gebeuren verantwoordelijk gehouden worden. Er moeten specifieke wetten worden aangenomen om onschuldige burgers tegen microgolven te beschermen aanvallen. Er moet een frequentiepolitie worden ingesteld om daders op te sporen en op te sporen. We moeten  gezamenlijk bewegen naar volledige ontwapening als een samenleving van mind control-wapens. Tot slot, in de tussentijd er moeten op zijn minst goede procedures voor de bewaking van de lijst worden ingevoerd. Deze moeten worden vastgesteld dat in ieder geval alleen echte terroristen die op deze lijsten worden gezet wie een echt gevaar zijn voor de nationale veiligheid. Onschuldige burgers, zij die gewoon een mening hebben, zij die zich uitspreken over corruptie en degenen die geen wetten hebben overtreden, mogen NIET op de wachtlijst worden geplaatst. Momenteel is dit niet het geval vandaar het geval van ‘Getargete Personen’. Regelmatige beoordeling van volglijststatus moet worden ingevoerd met regelmatig onafhankelijk toezicht en verrassingsbezoeken aan: locaties. Momenteel is er onvoldoende beoordeling. Hoe weet ik dit? Omdat ik alleen maar ben gekomen in twee gevallen waarin het misbruik van microgolfwapens stopte voor een persoon en geen van beide was een ‘gewone’ burger (beiden waren ex-medewerkers van inlichtingendiensten). Misschien zelfs een stopzetting van locaties/instellingen die blijvend recidive nodig hebben.

 

LET OP: HET IS DE AMERIKAANSE LUCHTVAART OP SHRIEVER AIRFORCE BASE DIE VERANTWOORDELIJK KAN ZIJN VOOR VEEL VAN DEZE AANVALLEN OP DE WERELDEN BURGERS VOLGENS NASA-KLOKKENBLAZER RICHARD VUURTOREN (zie onderstaande link). In wezen worden Amerikaanse staatsburgers op hun staatsburger geplaatst

watchlists en internationale burgers (en sommige Amerikaanse burgers) worden op de internationale 'terroristische' volglijst genaamd Terrorist identities datasmart environment of eenvoudiger

of beter gezegd de internationale TIDE-volglijst.

 

https://tinyurl.com/y473wpga

 

TIDE-volglijst op Wikipedia…

https://tinyurl.com/ybonfxvo

 

Hier zijn 500 getuigenissen van microgolfwapens en 'bendestalking'-slachtoffers in de onderstaande link. Elektronische intimidatie en 'bende' stalking (zoals de laatste naam voor moderne COINTEL pro-operaties is)

algemeen bekend) zijn de twee misdaden die het vaakst door regeringen worden gebruikt, vaak samen om: het leven van een persoon volledig neerhalen en demobiliseren, meestal tot op het punt van wanhoop en

vrij vaak suïcidale neigingen. Deze getuigenissen geven u op zich al een veel beter idee van de psychosociale dynamiek die beperkingen vormt voor institutionele verlamming en corruptie (niet alleen van het punt van het slachtoffer, maar ook van het punt van de onderdrukker die de mind control gebruikt technologie en alle psychologische operaties die daarbij horen (waaronder de meeste psychologische aspecten van 1 -9 hierboven). Een deel van het probleem is te wijten aan het feit dat 'gerichte individuen' om de effecten van de mind control dagelijks te bestrijden en dus niet de kracht of het vermogen te hebben om zich uit te spreken te midden van de sterke contra-programmeereffecten van de technologie. Deze teller programmeren is het echte probleem naast de meer ‘normale’ psychosociale barrières die eerder zijn besproken voor de slachtoffers zelf persoonlijk naast de psychosociale barrières die hen worden opgelegd via de mind control-technologie.

 

Opmerking: inlichtingendiensten staan ook bekend om desinformatie, laster, stalking en intimidatiecampagnes – allemaal onderdeel van psychosociale marteling. Ze moeten worden herkend om dit te stoppen.

 

https://tinyurl.com/y8toh396

(let op: u moet t . downloaden

let op: u moet het bestand downloaden in

om het te zien)

Samengevat, de normale alledaagse psychologische aspecten zoals angst, tijd, geloof, apathie en overheid/maatschappij programmering in combinatie met de pure kracht van de mind control zelf op de slachtoffers is de reden waarom dit het meest waarschijnlijke een van de meest uitdagende gevallen van onderdrukking van is geweest individuen die de wereld ooit heeft gekend. We moeten nu een einde maken aan deze misstanden om ervoor te zorgen dat onze kinderen altijd volledig gebruik maken van hun eigen geest en vermogens en dat deze wapens dat niet zijn

mogelijk gebruikt voor de psychologische slavernij van de mensheid.

 

Veel dank voor uw tijd zoals altijd. Ik en alle slachtoffers van mind control-technologie echt stel uw hulp oprecht op prijs om een einde te maken aan de misstanden.

 

In dankbaarheid en oprechte dank,

 

 (via google vertaald in het nederlands)

 

 

 

SYMPTOMEN VAN 'AFSTAND' ELEKTRONICA INTIMIDATIE EN GEESTCONTROLE TECHNOLOGIE

 

Hoewel ik de algemene symptomen van elektronische intimidatie zou willen samenvatten als enigszins voor iedereen anders, er zijn veel veel voorkomende elementen die waarschijnlijk kunnen worden beschreven net zo: “Alles wat je kunt denken, zeggen, voelen, horen, zien, ruiken of proeven, kan op dezelfde manier opnieuw worden gecreëerd. via deze elektromagnetische wapens. Kortom, ze proberen je te controleren, te martelen en lastig te vallen met de reeks symptomen die ze veroorzaken. Dit kan van alles zijn, van fysieke pijn overal in het lichaam, tot mentale angsten, tot eventuele negatieve emoties, tot martelende/manipulerende/ongewenste gedachten die

worden verzonden. Alles om je leven te vernietigen, je ellendig te maken en je te beheersen. Het beheersen van je gedachten, leven en handelen staan centraal naast de marteling/intimidatie. Iets

om je te ‘neutraliseren’ en een staat van dissociatie te creëren in en tussen de martelingen, angst en ontsporing ze creëren is de sleutel tot hun programma”

 

Ik vond echter ook een lange lijst met symptomen van elektronische intimidatie en mind control die:

bevat een van de volgende lijst. DEZE WORDEN ALLEMAAL OP AFSTAND GEDAAN VIA SATELLIET, CELTOREN

ENZ.

De naam van de persoon die de onderstaande lijst (en) heeft gemaakt, is Phillip Douglas Walker en hier is een

site die zijn bestaan ​​toont:

https://everydayconcerned.net/tag/omnisense/

 

Gerichte energiewapens die zich richten op symptomenlijst:

 

○ Technologische Mind control – dit is in wezen het belangrijkste aspect om Elektronische intimidatie en marteling. Gerichte energiewapens worden ook gebruikt om: bepaalde delen van het lichaam rechtstreeks als onderdeel van de elektronische intimidatie

○ Subliminale programmering

○ Externe neurale monitoring (RNM) - d.w.z. bewaking van mijn gedachten en emoties.

○ Voice to skull (V2K) - (wetenschappelijk gepatenteerd) Verbaal geweld als onderdeel hiervan. Alles, van beledigingen, bedreigingen en intimidatie tot verkeerde informatie om me af te zetten

spoor. Het microgolf-hooreffect is een wetenschappelijk bewezen fenomeen door Allan Frey 1961 en wordt nu verondersteld te zijn gebruikt tegen de Amerikaanse diplomaten in China

en Cuba. Zie mainstream nieuwsverslaggeving (een van de vele)

hier…https://www.nytimes.com/2018/09/01/science/sonic-attack-cuba-magnetron.html

Stem van god wapen zoals gesproken en bewezen door CIA klokkenluider Dr. Robert Duncan. Dit wapen imiteert alles wat zich in de realiteit van het slachtoffer bevindt. B.v. voor  christenen zal het bijvoorbeeld doen alsof ze Jezus zijn, voor degenen die van spiritualiteit houden zal het imiteren engelen, feeën of misschien andere elementaire wezens. Voor degenen die volgen

Islam kan zich voordoen als Allah enzovoort. Het kan ook je mentale innerlijke nabootsen innerlijke stem, of imiteren wat een individu misschien denkt dat begeleiding van henzelf is ziel, hart, het universum of god. Let op. Ik zeg niet deze spirituele dingen /Concepten niet bestaan Juist, laat je gewoon niet vals manipuleren!

○ Mentale kwelling op veel verschillende manieren

○ Pijn in alle delen van mijn lichaam door gerichte energiewapens (microgolf stralen)

○ Ernstige pulserende hoofdpijn

○ Beltoon, zoemend klikken in de oren. Allemaal overeenkomend met de wetenschappelijk bewezen Microgolf auditief effect. Er waren vergelijkbare symptomen als de Amerikaanse diplomaten in

Cuba en China die ook klaagden over deze intimidatie op afstand.

○ Afbeelding wordt in mijn hersenen ingevoegd die in mijn geest lijkt te flitsen (een deel van de mind control en het creëren van suggestibiliteit). D.w.z. ze kunnen foto's, afbeeldingen en

films in je geest als onderdeel van de mind control en programmering.

Pijnen, symptomen en sensaties die specifiek op mijn organen zijn gericht op verschillende keer dat ik dacht dat ik ziekten bij hen had. AKA gericht energiewapen Misbruik.

○ Ongerustheid, angst en een hele reeks negatieve emoties die doelbewust worden overgedragen in mijn hersenen om schade te veroorzaken.

○ Depressie gecreëerd

○ Isolatie, targeting en in diskrediet brengen bij vrienden en familie

○ Onderdrukking van carrière

○ Onwillekeurige lichaamsbewegingen

○ Lichaamscontrole door middel van mind control

○ Verslavingen gecreëerd. Vooral rond eten

○ Gevoelens van onverzadigbare honger en dorst

○ Gedwongen spraak

○ Slaaptekort

○ Spijsverteringsproblemen

○ Straattheater

○ Geïnduceerd trauma

○ Ontsteking van bepaalde delen van mijn lichaam

○Magnetronstraling brandwonden

○ Onmiddellijke inductie van het toilet nodig hebben op de meest onhandige plaatsen of wanneer rijden (of waar dan ook).

○ Kortademigheid en verstikkingsgevoelens

○ Gerichte energiewapen (DEW) aanvallen in alle delen van mijn lichaam

○ Verwarring

○ Gedachtenonderdrukking

○ Depersonalisatie

○ Geheugenverlies

○ Overweldigende opvliegers (nauwelijks verrassend gezien het feit dat microgolven bekend zijn) warmte creëren)

○ Geheugenverlies

○ Duizeligheid

○ Valse Tinnitus gecreëerde geluiden

○Intense vermoeidheid

○ Minder bewustzijn of bewustzijn creëren

○ Ernstige jeuk

○ Gerichte energie-aanvallen op mijn hart

○ Misselijkheid/stralingsziekte

○ Onvermogen om zich te concentreren, te denken of iets gedaan te krijgen

○ Het vermogen om u te laten braken

○ Het vermogen om me in een oogwenk zo moe te maken dat ik gewoon moet gaan liggen en slapen

○ Onvermogen om zich minutenlang plotseling helemaal niet te concentreren

○ Vals gecreëerde geuren

○ Scherpe prikkende sensaties in alle delen van mijn lichaam, inclusief mijn rectum en geslachtsdelen

○ Psychologische operaties

○ Onderdrukking van persoonlijkheid en emoties

○ Financieel verlies door mind control-programmering

○ Sensorische deprivatie

○ Overbelasting van geheugen via V2K

○ Synthetische seksuele opwinding – meestal dagelijks

○ Technologische verkrachting

○ Overgevoeligheid

○ Spontaan scheuren

○ Verschrikkelijk hoge druk/pulserend in mijn oren

○ Synthetische tandpijn

○ Trekken/beven

○ Gevoelens van angst

○ Gevoelens van ontkoppeling van alles

 • Externe neurale monitoring ingeschakeld gericht op AI
 • Elektromagnetische mind control
 • Talloze op neurowetenschappen gebaseerde martelingen (tientallen duizenden keren sinds 2007)
 • Op trauma gebaseerde mindcontrol
 • Marteling elke dag sinds eind 2007 - Talloze psychologische martelingen
 • Karaktermoord – Vicious Discrediting Mind Control – Publieke disreputatie
 • Een labyrint van subversieve tactieken
 • Gedachtenonderdrukking
 • Klonen van de zintuigen / Marteling door de zintuigen
 • Technologische Illusies / Technologische Mind Trucs
 • Elektronische telepathie / v2k / Microwave Auditief Effect / Microwave Hearing

Intimidatie

 • Virtual Reality Martelingen – Synthetische Dromen – OBE Martelingen
 • Neurobody-marteling
 • Synthetische pijnsignalen
 • Sensorische deprivatie
 • Sensorische substitutie
 • Nabootsing van demonen, buitenaardse wezens, aartsengelen, Jezus & God via v2k
 • Demonische bezitsgevels
 • AI geautomatiseerde marteling en v2k-scripts
 • v2k Spraakklonen
 • Overbelasting van geheugen via v2k
 • EEG-klonen
 • Emotionele afstomping via elektromagnetische neurowetenschap
 • Depersonalisatie via elektromagnetische neurowetenschap
 • Lichaamsbeheersing

Lichaamstaalcontrole / Controle van gezichtsbewegingen

 • Gedwongen spraak
 • Ernstige symptomen van voedselvergiftiging
 • Financiële verliezen

 

 • "Gerichte energiewapens kunnen elke bestaande marteling reproduceren."

~Omnisense

 • Onderdrukking van persoonlijkheid
 • Schadelijke karakterheroriëntatie & Persoonlijkheidsonderdrukking
 • Thought Sonorization (het trainen van de hersenen om in woorden te denken in plaats van concepten en beelden)
 • Geheugenverlies
 • Verloren tijd
 • Kwaadaardige neurale conditionering
 • Lichaamsverminking (er was fysieke schade)
 • Gerichte energie-aanvallen op mijn ribben/botten
 • Gerichte energieaanvallen op mijn oren
 • Afsterven van de huid – Het afpellen van de microgolfhuid van delen van mijn lichaam
 • Vloeibaar maken van de huid
 • Stekende pijn (bijv. in de ogen of organen)
 • Botpijn / Wervelkolompijn
 • Hersenpijn / Hoofdpijn / Migraine
 • Oogpijn/onwillekeurige martelingen bij oogbewegingen
 • Schade aan gezichtsvermogen / wazig gezichtsvermogen
 • Onvrijwillige lichaamsbeweging
 • Spierspasmen / Ernstige spierkrampen
 • Spiermarteling / Rippen van spieren via gerichte energiewapens
 • Pees- en adermarteling
 • Laserpijn op botten
 • Aanval van mijn hoofdhuid
 • Haarverlies
 • Aanvallen op mijn slokdarm
 • Technologisch geïnduceerde onlesbare honger
 • Ernstige kortademigheid
 • Plotseling onvermogen om te ademen
 • Brandende sensaties
 • Plotselinge en niet-toerekenbare hartslagverhogingen
 • Gerichte energieaanvallen op mijn hart
 • "Aanvallen zijn ontworpen om ongeloofwaardig te lijken om beter te verbergen"

de misdaad tegen de mensen met wie het doelwit spreekt.” ~Omnisense

 • Ernstige jeuk
 • Gevoel van broze of rubberachtige botten
 • Illusoir gevoel van gebroken botten
 • Manipulatie van pijntolerantiematrix
 • Torturous synthetische emoties (Synthetische depressie, horror, angst, doemgevoelens, enz.)
 • Synthetische seksuele opwinding / anhedonie
 • Spontane vermoeidheid / lethargie
 • Overweldigende synthetische apathie of passiviteit op strategische momenten
 • Synthetische ADHD-symptomen op strategische momenten
 • Synthetische verslavingsgevoelens
 • Slaaptekort / Elektromagnetische stimulerende middelen
 • Technologische black-out
 • Synthetische optica
 • Torturous synthetische smaken + geuren
 • Overgevoeligheid voor licht – Lichtgevoelige ogen
 • Overgevoeligheid voor geluid
 • Overgevoeligheid voor geur
 • Overgevoeligheid voor temperatuur (hitte / koude)
 • Torturous koude sensaties / Torturous hitte sensaties
 • Anhedonie
 • Verschillende vormen van desensibilisatie
 • Onderdrukking van emoties – Negatie van emotionele matrix
 • Negeren van bewustzijn van sociale normen & etiquette
 • Technologisch opgewekt braken / Technologische kokhalsreflex
 • Targeting van lymfeklieren
 • Geïnduceerde ziekte
 • Staat van zijn waar alle voedsel en voedselgeuren weerzinwekkend zijn
 • "De CIA is een internationale terroristische organisatie."

~Omnisense

 • Sonische misselijkheid - sonische martelingen
 • Synthetische claustrofobische gevoelens
 • Spontaan scheuren zonder emotioneel nadenken
 • Oncontroleerbaar glimlachen op ongepaste tijden
 • Op elektromagnetische mind control gebaseerd geforceerd lachen om dingen waar ik niet om zou lachen
 • Hoogfrequente geluiden
 • Neurale heterodyning (bijv. Vetergeluiden met v2k, versterkende pijnsignalen)
 • Subtractieve versie van neurale heterodyning (hoge frequenties uit de audiocortex verwijderen)

invoer, het verwijderen van genotssignalen van zintuigen, enz.)

 • Respectloze veranderingen in de toon van mijn interne stem
 • Gecontroleerde verminderde behendigheid
 • Technologisch veroorzaakt verlies van evenwicht
 • Technologisch veroorzaakt onvermogen om zich te concentreren
 • Verschillende vormen van elektronische intimidatie terwijl ik muziek produceer
 • Gerichte, op energie gebaseerde hoogfrequente geluidsinterferentie tijdens het produceren van muziek
 • Elektronische intimidatie terwijl ik video's produceer
 • Elektronische intimidatie terwijl ik grafisch ontwerp doe
 • Wonden veroorzaakt door gerichte energiewapenmethodologie
 • Gerichte energie-geïnduceerde hoestaanvallen
 • Door technologie geïnduceerde trance-achtige toestanden
 • Circadiane ritmemanipulatie
 • Duidelijke en abrupte bewustzijnsverandering gevolgd door een diepe sinusgolf oorsuizen
 • Extreem overmatig watertanden via gerichte energie-neurowetenschap
 • Controle van de bloedtoevoer naar lichaamsdelen
 • Hoofddruk
 • Binnenste neusgebied ontstoken via gerichte energie om verstoring van de ademhaling te veroorzaken
 • Vervormd of verwrongen bewustzijn
 • Hogedrukgevoelens gerelateerd aan mijn oren/gehoor
 • “… ongeacht het land is MK Ultra altijd bij je

~Gerichte persoon George Baez

 • Maag martelingen
 • Verschillende vormen van vergiftiging
 • Bedreigingen (meestal via v2k)
 • Intimidatie van vele soorten
 • Strategische intimidatie
 • Denigreren
 • Isolatie
 • Gasverlichting
 • Afgeleide van gasverlichting
 • Op mind control gebaseerde frametaken
 • Mind control georkestreerde arrestaties
 • Mind control georkestreerde auto-ongelukken/ongevallen in het algemeen
 • Mind control van mensen om mij aan te vallen (wat een ongelooflijk effectieve tactiek is vanwege de aard van ongeloof bij het noemen van iemand wordt gecontroleerd door de geest)
 • Waarschijnlijk geheime marteling van mijn vrienden en familie
 • Pogingen om elk werk dat ik ooit doe te bezoedelen
 • Pogingen om het publiek voorspellend over mezelf te programmeren
 • Pogingen om mijn waardevolle relaties te vernietigen / Georkestreerde relatiebreuken
 • Monetaire onderdrukking en uitgaven
 • Mijn bezittingen zijn een focus van het targeting-ontwerp waar ik last van heb
 • Op mind control gebaseerde laster & karaktermoord wordt tegen mij gebruikt
 • De laatste tijd heb ik bijna volledige zintuigkaping ervaren, wanneer ik ruik of proef iets waar mijn elektrische signalen mee geknoeid worden via elektromagnetische neurowetenschap
 • Ik geloof dat ik tegen mijn wil ben geïmplanteerd, mogelijk in twee+ verschillende gebieden van mijn lichaam
 • Ik heb een hekel aan doodsgeuren & dit is uitgebuit met synthetische signalen
 • Braken is een van mijn meest onaangename dingen die mogelijk zijn, dit is technologisch veroorzaakt

meer dan honderd keer in de afgelopen 2-3 jaar

 • Ik heb op kannibalisme gebaseerde elektronische telepathie-ervaringen gekregen als een vorm van marteling
 • Ik krijg gruwelijke foto's van mensen zonder lichaam die in mijn geest zijn gemaakt en/of vergroot
 • Ik heb elektronische telepathie-ontwerpen meegemaakt waarbij mijn afstamming werd onthoofd, beelden van onthoofde hoofden in mijn geestesoog
 • Zieke geest richt zich op delen van mijn lichaam
 • Vormen van molestering / technologische verkrachting
 • Straattheater
 • Gedachte-uitzendingen
 • Gebouwde ongevallen
 • Bloed ophoesten
 • Tandbeschadiging / Synthetische tandpijn
 • Orgaanbeschadiging / Synthetische orgaanpijn
 • Longschade / Synthetische longpijn
 • Strategische hersenschade (bijv. Geheugen, limbisch systeem)
 • De mentale gebreken van andere mensen naar mezelf klonen via elektromagnetische neurowetenschap
 • Een of andere vorm van natuurkundige technologie die werd gebruikt om ongeluk voor mij te veroorzaken
 • Gerichte energiewapens richten op mijn geslachtsdelen
 • Kwaadaardig lichaamsontwerp
 • Schadelijke & strategische ontsteking van lichaamsgebieden
 • Gearrangeerde ziekte
 • Elektromagnetische sterilisatie als een vorm van eugenetica
 • Ontmenselijking
 • Psychologische aanvallen op mijn ziel door synthetische emoties
 • Voortdurende pogingen om mijn ziel verkeerd uit te lijnen en/of te heroriënteren via gedwongen controle van de geest
 • Synthetische zelfmoordprogrammering (waartegen ik me verzette en mezelf niet zou doden)
 • Drugsgebruik / Elektromagnetische medicatie
 • Synthetische mind-matrix - Mind-control-matrix
 • Slow kill-technieken
 • Mij beschadigen via de wet van aantrekking
 • Kunstmatige tinnitus (constante oorsuizen sinds mijn openlijke gerichtheid begon)
 • "Gerichte energietargetingprogramma's zijn het grootste onrecht van de vroege 21e"eeuw.”~Omnisense
 • Zich richten op pijngebieden of die proberen te genezen waardoor het 'onmogelijk' lijkt om te genezen of aanzienlijk vertragen.
 • Cycli beëindigen

Ik kon niet alles bedenken, dus ik heb ongeveer 5-10 symptomen gehad die ik heb gehad kon niet bedenken vanaf deze TI-pagina, 1 opsommingsteken kwam uit deze video.

 

Symptomen in verschillende stadia van de

programma:

De symptomen veranderen met de tijd en dat ze de neiging hebben om ernstiger te worden, zoals te zien is in de volgende link.

http://satelliteterrorism3.blogspot.com/2010/12/dew-directed-energy-weapons.html

 

 

Ik heb deze link vermeld omdat het een goede analyse geeft van de emotionele, maatschappelijke en spirituele symptomen (als

in tegenstelling tot alleen de fysieke en mentale) die in het leven van een persoon kunnen voorkomen. Het is waard te lezen voor een beter algemeen begrip van de symptomen. De lichamelijke symptomen zijn opgesomd twee

derde van de weg naar beneden deze link ook ...

http://www.targeted-individuals.com/symptoms-of-harassment/4568080185

 

30-7-2020

https://www.facebook.com/truus.schouten.9279/posts/pfbid021nxx4P67iCe2knX6aTNKK5qR3WfaL66tFi7s8iNAXin7j4SyTojzsurzZj7A8Xx9l

stukje uitgelicht

Technologie neemt het over en privacy bestaat niet, zelfs niet in je hoofd en dit is voor veel mensen een beangstigend idee.

 

https://www.facebook.com/TaskForceCoalition/posts/pfbid02i73YXJD7B97GtgPYsDfB9yhfBCKWNgbjWDCJTzyRU46ay14HABvd9EFHAR9Mh3hYl

 

 

10-8-2020

https://www.facebook.com/truus.schouten.9279/posts/pfbid0ecaPoJRd11XqarZLWhUwqBRkSQwZ733hif4iezibqk9Gh2yMYAPPCT6i2JP9rT6kl

1. Owen Bowcott, ' UN waarschuwt voor opkomst van ' cybertorture ' om fysiek verbod te omzeilen ' (The Guardian, februari 21 2020)

Nils Melzer, speciale VN-rapporter voor marteling, onthulde tijdens de 43 e HRC dat Cyber Technology niet alleen gebruikt wordt voor aanvallen op internet en via 5 G. Hij zei dat het ook gebruikt wordt om individuen op afstand te richten - door intimidatie, intimidatie en publieke schaamte.

9-8-2020

https://www.facebook.com/TaskForceCoalition/posts/pfbid0GpaVnPUzDNugtmUbjzmnjtzgnrnC9fHaJ4ozxQyFGGGZMVZECtM8VdZhBiCeoAmKl

Geneva, 8 March, 2020. Photo by Magnus Olsson.

The UN Human Rights Council (HRC).

Nils Melzer, UN Special Rapporteur on Torture, revealed during the 43rd HRC that Cyber Technology is not only used for attacks on the Internet and through 5G. He said that It is also used to Target individuals remotely – through intimidation, harassment, and public shaming.

UN Starts Investigation to Ban Cyber TortureBy Magnus Olsson. 8 March 2020

On the 28th of February in Geneva, Professor Nils Melzer, UN Special Rapporteur on Torture and Other Cruel, Inhuman or Degrading Treatment or Punishment, has officially confirmed that Cyber Torture exists and an investigation is now underway on how to tackle it legally.Electromagnetic radiation, radar, and surveillance technology are used to transfer sounds and thoughts into people’s brain. The UN started their investigation after receiving thousands of testimonies from so-called “Targeted Individuals” (TIs).

Professor Nils Melzer is an expert in international law and since 2016 he holds the Human Rights Chair at the Geneva Academy of International Humanitarian Law and Human Rights. His team has found evidence that Cyber technology is used to inflict severe mental and physical sufferings.

“Judges think that physical torture is more serious than cruel, inhuman or degrading treatment,” he told the Guardian on 21 February. “Torture is simply the deliberate instrumentalization of pain and suffering.” These psychological torture methods are often used “to circumvent the ban on torture because they don’t leave any visible marks”. (1)

Cyber Psychological Systems like Cognitive Radio are used to interrupt human perceptions and memory. “They can also be used to spy on people violating their personal integrity, which could lead to corruption and slavery in society.” Cyber Torture is also called “No-Touch Torture” or “Brain-Machine Interface.”

One way to handle this situation is “to regulate new technologies and use AI control mechanisms by independent and impartial investigators. The evidence gathered could then be used to convict criminals easier and quicker in the future.”

Professor Meltzer and his team is now underway to create “an international legal framework covering Cyber Technologies that can cause torture” which previously was hard to prove. In the future it may be necessary to establish “Radio Frequency Spectrum Police” in order to protect humanity from Cyber Terrorism. Nils Meltzer also revealed to me personally that the HRC will release several reports on this subject soon in the future.

1. Owen Bowcott, ‘UN warns of rise of ‘cybertorture’ to bypass physical ban’ (The Guardian, February 21 2020)

 

 

31-7-2020

https://www.facebook.com/truus.schouten.9279/posts/pfbid02VvMWqes7t37mdQm3mT6DgCz5FYzetpTXcXPsUyWwDS2E7itXDbWX7CrHLLpAeajl

https://www.facebook.com/TaskForceCoalition/posts/pfbid0qfxivH2bZWzdYFPAzbiNGfH3WfCBbvPj8He8gJ7HYoyZqmsSp4PcSGmEwVcT1NFql

MARTIJN OF THE NETHERLANDS IS VERY WELL PREPARED FOR WORLD DAY AGAINST ELECTRONIC TORTURE, 31 July !

Please see this photo showing his box with 1,500 flyers that he has photocopied, and a beautiful large poster that he made himself !!!

He will be distributing his Dutch-language flyers in some mayors' offices and police departments. Then he will take a train, and go to Den Haag, where the International Criminal Court (ICC) is located, and he will take his picture there. It is hoped by many T.I.s, that the International Criminals committing these Crimes Against Humanity may soon be prosecuted at this Center of International Justice. Some of the world's known dictators have been prosecuted there. As events unfold, Justice for Victims of Electronic Torture may very well be served there !!!

Thank you, Martijn, for your hard work translating our flyer and explaining in Dutch what Electronic Torture is, and thank you so much for all your support !!!

31-7-2021

https://www.facebook.com/truus.schouten.9279/posts/pfbid027atw12HyDV9TiuPBae5FvyduE2VAbyawfdMoq9EUpwcosGpe5GaWaUgxm8E7oSDWl

Gretta Fahey Newbrook TI

I am being subjected to remote controlled experimentation as well as ongoing bio-robotization of my physical person, both of which are being conducted on me by unknown criminal neuro operatives who work from an unknown remote location and I have not consented to any of this. The criminal neuro operatives who experiment on me speak to me using what is sometimes known as voice to skull or microwave hearing or synthetic telepathy or something similar. Today, 30th July, 2020, at 1.53 pm Irish time I heard a simulation of the voice of one of the criminal neuro operatives say the following to me and I heard that simulation of his voice coming from inside my head which was heard by me to say the following "Get on with your job of deficating so I can do an analysis." This was immediately followed by another voice to skull voice which was heard by me to say the following "This is not acceptable discourse."

https://www.elektromagnetischewapens.nl/?fbclid=IwAR3GzCXUhcAwTu4XX9DnmjIx0Uk1P3--vYR_YF0IaK9hRwH4kNbd3boN-wk

 

Wat onze regering ons niet vertelt

Wapens gebaseerd op radiogolven - Elektromagnetische wapens

 

Copyright 2014 Peter Mooring Alle rechten voorbehouden.

 

https://www.petermooring.nl/blog/

 

BEWAPENDE PSYCHIATRIE

ERNSTIGE MISDADEN TEGEN DE MENSHEID BEDEKKEN

Slachtoffers van cybermarteling, mindcontrol en elektronische intimidatie worden bestempeld als paranoïde schizofrenie en genegeerd door de psychiatrie. Een voortdurende criminele verdoezeling van ernstige misdaden tegen de menselijkheid. Ondertussen vernietigen inlichtingendiensten, politie en leger de levens van slachtoffers, met behulp van geavanceerde AI-neurowapens op afstand die stemmen, hallucinaties en pijn injecteerden bij de slachtoffers waarvan velen zelfmoord plegen.

Instellingen voor geestelijke gezondheidszorg nemen deel aan een elektromagnetische langzame moord op vele onschuldige mensen over de hele planeet in vrije en open democratieën. Een van de meest gruwelijke en verontrustende paradoxen in de moderne wereld.

www.facebook.com/EUTaskForceColalition   

European Coalition Task Force

Activiteiten worden over de hele wereld georganiseerd door de miljoenen slachtoffers van elektronische marteling om het publiek te informeren dat 31 juli ′′ Werelddag tegen elektronische marteling ′′ is. Voor het eerst zal professor Nils Melzer, speciale rapporter van de VN voor marteling, presenteert aan de 75 e Algemene Vergadering van de Verenigde Naties in oktober zijn rapport over ′′ Cybertorture ′′ vormen van geautomatiseerde elektronische marteling op afstand tegen illegaal gerichte personen wereldwijd. Dit omvat:

-- Afstandsbediening ′′ Taggen ′′ van onschuldige slachtoffers door brutaal hen aan te vallen via hun lichamen en in hun neurologische systemen met magnetronpulsen en radiofrequency signalen, waarbij gebruik wordt gemaakt van geregisseerde energiewapens en richtinggevende antennes, om ronde-de-klok op afstand te voeren Bewaking over hen. Vaak worden deze illegale vormen van elektronische surveillance via de lichamen van onschuldige slachtoffers onder leiding van corrupte wetshandhavers met magnetronwapens, in een methode genaamd ′′ Neural Monitoring op afstand ;"

-- Criminele vormen van elektronische ′′ Mind Control ′′ experimenteren om de lichaamsfuncties van de slachtoffers te manipuleren, die meestal vanuit het brein worden geregisseerd, waaronder het kunstmatig manipuleren en veranderen van de functies van alle lichaamssystemen, zoals: Motor, spijsvertering, neurologisch, Circulatie, evacuaties van Bladder en Darm enz.;

-- Illegale elektronische verzending van subliminal ongewenste berichten (voices of muzikale thema ' s) voor psychologische ′′ Entrainment ′′ -- die vormen van ′′ Brainwashing ′′ zijn, door de auditieve cortex van de slachtoffers in hun achterhoofd te penetreren, recht in hun Hersenen, door middel van ′′ Voice-to-Skull ′′ Technologies (gepatenteerd), bekend als ′′ V2K ";

-- Illegale afstandsbediening ′′ Mind Reading ′′ Experimentatie die bestaat uit het detecteren van onvrijwillige bewegingen van stemkoorden sub-vocaal (gepatenteerd), wanneer het slachtoffer niet spreekt, maar denken in stilte, een A.I. Computer weet wat het slachtoffer waarschijnlijk ′′ Denkt aan ′′ is door de onvrijwillige stemkoordbewegingen van het slachtoffer te analyseren, waaronder de zeer privé mentale gebeden van het slachtoffer;

En vele andere gevaarlijke vormen van criminele en illegale experimenten die momenteel worden uitgevoerd over grote massa ' s weerloze burgerbevolkingen, zonder toestemming van de slachtoffers, een essentiële juridische vereiste voor menselijke experimenten in het kader van het rapport van de VS Belmont, en het schendt ook de Neurenberg-code die mishandelende Menselijke bevolkingsgroepen verbiedt Experimentatie. Dit is een totale schending van de constitutionele rechten van alle slachtoffers, waaronder de mensenrechten en de fundamentele vrijheden van Amerikaanse burgers en legale inwoners, en miljoenen andere slachtoffers wereldwijd. Bovendien schenden deze wreedheden het Verdrag van Genève en zijn protocollen, die het gebruik van die oorlogswapens verbieden -- Internationaal geclassificeerd als massavernietigingswapens (WMD ' s) -- In oorlogsmisdaden over burgerlijke bevolkingsgroepen, vooral wanneer ze niet in oorlog zijn.

DE VERENIGDE NATIONS beschouwt DE HUIDIGE ACTEN VAN ′′ CYBERTORTURE ′′ OVER DE BURGELIJKE BEVOLKINGEN WERELDWIJD ALS ′′ EEN CRIME TEGEN MENSELIJKHEID."

====

https://hetprogramma.wordpress.com/hoe-te-stoppen/

HET PROGRAMMA

Hoe te stoppen?

 

Hoe de verstoring te doen stoppen!

Van overheidswege toegepaste persoonsgerichte verstoring is een directe maar verdekte aanval op onschuldige burgers door verraders van Nederland en de Grondwet. Als u een doelwit bent van persoonsgerichte verstoring, de persoonsgerichte aanpak of “het programma” dan bent u in een gevecht beland om veilig te kunnen leven in gezondheid en vrijheid.

====

Het programma is niet langer beschikbaar!!!!

 

16-10-2021

https://www.facebook.com/truus.schouten.9279/posts/378496300621809

 

De technoleugie was weer bezig. Manipulatie. Op een trigger. Schuldgevoel - Twijfel. Ze wilden mij zelfmoord laten plegen. Nu herkende ik het. Hoorde de stemmen echt in mijn hoofd. Ik voelde het dat ik het niet wilde, mijn liefde was sterker. Ook werd het nog op andere manieren geprobeerd. Kou, rillingen. De angst heeft niet gewonnen. Mijn LIEFDE was sterker.

Vrijspreekster

Truus Schouten

https://www.facebook.com/truus.schouten.9279/posts/375591444245628

 

https://www.elektromagnetischewapens.nl/

https://cyber-torture.com/...

 

 

 

 

#pinterest

ONZE HERSENEN ZIJN DE NIEUWE GLOBALE SLAGVELDEN

Door Kit Klarenberg, een onderzoeksjournalist die de rol van inlichtingendiensten onderzoekt bij het vormgeven van politiek en percepties. Volg hem op Twitter @KitKlarenberg

Het idee dat het menselijk brein het slagveld van de 21e eeuw is, wordt door de NAVO zwaar gepusht door middel van een reeks papers en gesprekken – terwijl ze mensen manipuleert om hun perceptie van de werkelijkheid uit het oog te verliezen. Op 5 oktober organiseerde de NATO Association of Canada, die opschept over haar "sterke banden" met zowel de militaire alliantie als de Canadese regering, een paneldiscussie over het onderwerp "cognitieve oorlogsvoering". Journalist uit de grijze zone, Ben Norton, heeft uitvoerig de lang gekoesterde ambitie van de NAVO blootgelegd om methoden te perfectioneren om “de hersenen te beschadigen”, door “neurowetenschap en technologie” op verschillende manieren te gebruiken om “de menselijke ecologie te beïnvloeden”. In feite heeft het interne 'Innovation Network' van de Koude Oorlog-relikwie in 2020 een aantal zeer verhelderende en zeer verontrustende artikelen gepubliceerd, waarin talloze manieren werden geschetst waarop het 'menselijke domein' zou kunnen worden toegevoegd aan gevestigde conflictgebieden zoals "lucht, land, zee, ruimte en cyber." Het uiteindelijke doel van deze cognitieve oorlogsvoering "is om van iedereen een wapen te maken" en het voortouw te nemen in de "militarisering van de hersenwetenschap", aangezien "de hersenen het slagveld van de 21e eeuw zullen zijn", en "toekomstige conflicten zullen waarschijnlijk plaatsvinden tussen de mensen eerst digitaal en daarna fysiek in de nabijheid van knooppunten van politieke en economische macht"

#pinterest

De NAVO streeft naar dominantie op dit gebied tegen 2040, en veel van de vrijgegeven documenten schetsen manieren waarop dit kan worden bereikt. Eén bestand, letterlijk getiteld 'Oorlogsstrijd 2040', waarnaar herhaaldelijk in de kranten wordt verwezen, voorspelt een wereld die is veranderd door klimaatverandering, die "een blijvende wanorde heeft veroorzaakt, met name op het gebied van veiligheid", waaruit "nieuwe actoren zijn voortgekomen en hun macht consolideerden ten koste van staten en internationale instellingen die machteloos zijn geworden. “De wereld is ontwesterd en maakt de weg vrij voor de sinificatie van de wereld. Het karakter van oorlogsvoering is ook veranderd”, projecteert het bestand onheilspellend. "De meeste conflicten blijven onder de traditionele drempel van de algemeen aanvaarde definitie van oorlogvoering, maar er zijn nieuwe vormen van oorlogvoering ontstaan, zoals informatieve en cognitieve oorlogvoering, terwijl de menselijke geest een nieuw domein van oorlog wordt." Gezien deze xenofobe, alarmerende rijmelarij die gemakkelijk van de vergeelde pagina's van een laagdrempelige sci-fi-roman had kunnen worden geplukt, is het volkomen passend dat er meer dan één kort verhaal over cognitieve oorlogsvoering tussen de documenten te vinden is. Bijvoorbeeld, een meditatie van 33 pagina's over de "bewapening van neurowetenschappen", geschreven door Herve Le Guyader, hoogleraar evolutionaire biologie aan het Institut de Cognitique in Bordeaux, "gebruikt duidelijk fictie en vermengt feitelijke feiten en gebeurtenissen, redelijk logische vooruitziende blikken en enkele fictieve extrapolaties ' en 'een paar dramatiseringstrucs, ten koste van een beetje provocerend om te proberen de aandacht van de lezer te houden', om een ​​uitgebreide, sensationele fabel te weven over de stappen die de NAVO zou kunnen nemen om een ​​cognitieve oorlog te lanceren. Herve stelde zich voor dat Frankrijk, Duitsland, Japan, Noorwegen en de VS in 2024 het "vijf-brein-initiatief" zouden lanceren - een duidelijke toespeling op het wereldwijde spionagenetwerk 'Five Eyes', dat tot doel had "een doctrine en ad hoc regels van betrokkenheid voor het reageren wanneer geconfronteerd met agressie die wordt bestempeld als 'kwaadaardige mind hacking'." Het streven zou "snel vaart krijgen", waarbij de menselijke geest slechts twee jaar later, op een NAVO-top in Brussel, specifiek zou worden toegevoegd aan de door de NAVO genoemde defensiegebieden. De overzeese tegenstanders van de militaire alliantie - China en Rusland natuurlijk - hebben echter een voorsprong en gebruiken in reactie daarop "massale cretinisatie" om "goedgelovige" westerse burgers ertoe te bewegen "door straten en lanen over de hele wereld te gaan". met nieuwe, anti-NAVO-slogans.”

#pinterest

Gesneden tot 2039, en autopsies uitgevoerd op Chinese soldaten die zijn omgekomen in schermutselingen met Amerikaanse en Australische troepen over het Zijderoute-initiatief van Peking in Zambia, vinden dat de overledenen niet alleen zijn uitgerust met "hersenmonitoring en hersenstimulatie" -technologie in hun helmen, maar dat ze dat zelf ook zijn. in feite 'bovenmenselijk', het product van genbewerking in een laboratorium, waardoor ze superieure spieren, nachtzicht en 'weerstand tegen slaapgebrek, dorst, extreme hitte en vochtigheid' hebben gekregen. Het volgende jaar, lafhartige Chinese "nepnieuws / diepe nep-smerende campagnes tegen Noorse en Finse nationale politici" om hun verzet tegen lokale Silk Road-initiatieven te ondermijnen, en pogingen om biowapens te testen die in staat zijn tot "specifieke etnische genetische aanvallen" op "enkele van de meest vocale en georganiseerde Sámi-rendierherders” in de regio resulteren in de NAVO die Artikel 5 activeert, en oorlog met Peking. De auteur sluit af door te verklaren dat "ja, de 'menselijke geest' zou het volgende operatiegebied van de NAVO moeten zijn." Belachelijk en kluchtig Herve's koortsdroom mag dan zijn, maar wat absoluut geen lachertje is, is dat zijn verzonnen tijdlijn het lijkt alsof hij is aangenomen als een blauwdruk. Zoals de rondetafelconferentie van de NAVO Associatie van Canada ruimschoots duidelijk maakte, is cognitieve oorlogvoering momenteel "een van de populairste onderwerpen" voor de militaire alliantie, en veel van de meer serieuze verhaallijnen die in het verhaal worden beschreven, zijn en worden werkelijkheid. De discussie werd geleid door de voormalige Franse militaire officier Francois du Cluzel, die in 2013 hielp bij het opzetten van het Innovatienetwerk van de NAVO. Hij was ook de ambtenaar die verantwoordelijk was voor het uitvoeren van de cognitieve oorlogsvoeringstudie van de alliantie, en is duidelijk een echte gelovige in het idee. "Cognitieve oorlogsvoering heeft een universeel bereik, van het begin bij het individu tot staten en multinationale organisaties", verklaarde hij. "Het werkterrein is mondiaal en heeft tot doel de controle over de mens te grijpen, zowel civiel als militair." Het Innovation Network van de NAVO bevindt zich in Norfolk, Virginia, niet ver van het hoofdkwartier van de CIA. Gedurende de Koude Oorlog rechtvaardigde dat bureau zijn clandestiene misdaden tegen de menselijkheid - zoals mind control-experimenten op onwetende doelen - op basis van het feit dat de Sovjet-Unie hetzelfde had kunnen doen, en het was roekeloos om een ​​concurrentievoordeel aan de vijand af te staan. Het is dus zo dat verwijzingen in het werk van Herve naar China dat de mogelijkheid krijgt om "specifieke etnische genetische aanvallen" uit te voeren een bijzonder sinistere weerklank krijgen, zij het niet om de redenen die hij bedoelde.

#pinterest 

In 2000 publiceerde de neoconservatieve denktank Project for a New American Century een enorm invloedrijk document, 'Rebuilding America's Defenses', waarin verschillende strategieën werden geschetst waarmee Washington 'zijn positie van mondiaal leiderschap kon behouden en uitbreiden'. Het pleitte onder meer voor de financiering van onderzoek naar 'geavanceerde vormen van biologische oorlogsvoering die specifieke genotypen kunnen 'targeten', aangezien dit 'een politiek nuttig hulpmiddel' zou zijn. Het is een kwestie van openbaarheid dat het Amerikaanse leger sindsdien het DNA van buitenlandse burgers, waaronder Russen, heeft verzameld voor 'onderzoeksdoeleinden'. In december 2020, tien volle maanden nadat het dystopische verhaal van Herve in opdracht van de NAVO werd verteld, beschuldigde de toenmalige Amerikaanse directeur van de nationale inlichtingendienst John Ratcliffe Peking direct van het “[uitvoeren] van menselijke tests op leden van het Volksbevrijdingsleger in de hoop soldaten te ontwikkelen met biologisch verbeterde capaciteiten”, wat leidde tot een golf van alarmerende krantenkoppen in media in de hele westerse wereld. Onderbouwing van het bewijs was niettemin uit den boze.

 

 

8-9-2022

https://www.facebook.com/Diana.Koenecke/posts/pfbid029VsoRxWBygKs8wQzw4vnhzvsavC4HiT83nakxvvi3WpNtaEjfPQsFJUgNoZ8aX83l

De woning naast mij is zogenaamd bewoond, in 2020 is er te hoge straling geconstateerd door ex-werknemer van kpn.

Ik heb vragen gesteld richting woningstichting en deze schijnen nergens van te weten.

Dagelijks komt er n vent langs die pokemon 'speelt',via Peter Mooring weet ik dat er via deze zgn pokemon geactiveerd kan worden.

A slide from the 60s or early 70s from a CIA briefing on microwave radiation. A microwave weapon has been suggested as a possible cause of ‘Havana Syndrome’ suffered by US officials. Photograph: Handout

------

Een dia uit de jaren 60 of begin jaren 70 van een CIA-briefing over microgolfstraling. Een microgolfwapen is door Amerikaanse functionarissen gesuggereerd als een mogelijke oorzaak van het 'Havana-syndroom'. Foto: Hand-out

-----------------

Limonade Sire

Bij mij zijn er juist mensen in de buurt komen wonen allemaal tegelijk . Rond om mijn huis en de gene die leiding geeft denk ik :: woont net buiten het dorp De meeste 2 jaar voordat het gangstalking begon :::

Diana Koenecke

limonade Sire Allemaal bizar hé
Limonade Sire
Diana Koenecke ja zeker : bizar :

Diana, bedankt dat jij dit deelt. En zoals jij zegt: "Woningstichting weet veel meer dan ze toegeven. Zo ook vele andere instanties. Het is echt bizar."

Als Diana mij ergens van bewust wil maken in verband met de technologie word ik gelijk gemanipuleerd om boos te worden op Diana en ga huilen, paniek. Bij paniek ga ik gelijk naar mijn hoofd. (sla mezelf tegen mijn hoofd) En dit gebeurt al vele jaren, dat ik niet meer durfde bellen of contact zoeken. Angst naar Diana toe. Terwijl zij mij alleen maar wilde helpen.Dan was ik niet meer bereikbaar, letterlijk. Ook voor mezelf niet. Dan was ik helemaal de weg kwijt. En ik begrijp nu steeds beter hoe zwaar dat voor Diana geweest is. Eigenlijk ook omdat wij beide te maken hadden/hebben met beïnvloeding/manipulatie van de technologie. Zij heeft alles uit liefde voor mij gedaan en doet dat nog steeds.  Bedankt lieve Diana  

 Ik merk nu steeds meer hoe ik op mijn triggers beinvloed wordt. B.v. 's nachts telefoon horen. Op de dag harde sirenes. Brandlucht ruiken. Harde geluiden. Als ik een stekker in het stopcontacht steek, zie ik vonken. Bij de deur op slot doen, komen er vonken tevoorschijn. Alles om mij angstig en/of paniekerig te maken.