https://www.facebook.com/trudi.verstegen.92/posts/190848896263597

 

HEILIGE WOEDE

Voor Truus Schouten -die net als mijn belagers deden, zich een license to kill had moeten toe-eigenen en met waanzin satanisch misbruikt (“verlicht”) werd, om anderen te kunnen verloochenen- maar voor ZUIVERE LIEFDE koos omdat ze ZUIVERE LIEFDE is. En daarom nu weer geblokt met drie accounts.
 
Wat mogen haar kinderen trots zijn op haar. Ook die ritueel vermoord werden. Ze is een heldin.
Datzelfde durf ik over mijzelf te zeggen. En ik weet dat mijn kinderen trots zullen zijn als ze beseffen wat de waarheid is: HEILIGE WOEDE. Uit ZUIVERE LIEFDE. Voor HEN!
 
Kinderen zijn voor mij H E I L I G. Zero respect voor al diegenen die hen leed berokkenen! ZERO!
 
Heilige woede
 
Woede raast, woede tiert, het is een gekte die deugt maar niet altijd gebruikt wordt waar het voor bedoeld is..
 
Woede is een samenballing van energie, vaak het gevolg en optelsom van vele ingehouden ongenoegens..
 
Woede en ergernis hebben een slechte naam maar geen enkele emotie is slecht. Elke emotie is een richtingaanwijzer, woede betekent vaak liefde voor jezelf..
 
Waar pijn en verdriet je soms lam leggen, tot een boom kunnen maken, niet in staat om zelf van zijn plaats te komen, te bewegen, werkt woede als energie activerend.
 
Het trekt ons soms met wortel en al uit de grond en geeft ons de kracht op te staan of een andere plek te kiezen..
 
Woede die juist wordt gebruikt, werkt vóór ons, ze laat onze energie weer stromen en in de heldere gegronde nee van woede zit de kiem voor het ja..
 
Woede uiten naar een ander is niet wenselijk maar wel menselijk, het gebeurt soms.. het kan de boel flink opschudden maar misschien was dit ook precies wat nodig was..
 
Sta in jezelf rauwe woede altijd toe, haal de boodschap eruit en merk hoe geleidelijk woede en spanning transformeert naar innerlijke rust en kracht..
 
Bedek woede niet met lieflijke tegengedachten, medelijden, schuld of het gevoel slecht te zijn. Geef woede juist jouw liefdevolle gedachten en bedding! Zij is geen lastpak, ze wil voor jou werken..
 
Geef haar die kans, draag haar, geleid haar, begrijp haar..
 
Astrid Esmeralda - 24 mei 2021