https://www.facebook.com/trudi.verstegen.92/posts/190848896263597

 

HEILIGE WOEDE

Voor Truus Schouten -die net als mijn belagers deden, zich een license to kill had moeten toe-eigenen en met waanzin satanisch misbruikt (“verlicht”) werd, om anderen te kunnen verloochenen- maar voor ZUIVERE LIEFDE koos omdat ze ZUIVERE LIEFDE is. En daarom nu weer geblokt met drie accounts.
 
Wat mogen haar kinderen trots zijn op haar. Ook die ritueel vermoord werden. Ze is een heldin.
Datzelfde durf ik over mijzelf te zeggen. En ik weet dat mijn kinderen trots zullen zijn als ze beseffen wat de waarheid is: HEILIGE WOEDE. Uit ZUIVERE LIEFDE. Voor HEN!
 
Kinderen zijn voor mij H E I L I G. Zero respect voor al diegenen die hen leed berokkenen! ZERO!
 
Heilige woede
 
Woede raast, woede tiert, het is een gekte die deugt maar niet altijd gebruikt wordt waar het voor bedoeld is..
 
Woede is een samenballing van energie, vaak het gevolg en optelsom van vele ingehouden ongenoegens..
 
Woede en ergernis hebben een slechte naam maar geen enkele emotie is slecht. Elke emotie is een richtingaanwijzer, woede betekent vaak liefde voor jezelf..
 
Waar pijn en verdriet je soms lam leggen, tot een boom kunnen maken, niet in staat om zelf van zijn plaats te komen, te bewegen, werkt woede als energie activerend.
 
Het trekt ons soms met wortel en al uit de grond en geeft ons de kracht op te staan of een andere plek te kiezen..
 
Woede die juist wordt gebruikt, werkt vóór ons, ze laat onze energie weer stromen en in de heldere gegronde nee van woede zit de kiem voor het ja..
 
Woede uiten naar een ander is niet wenselijk maar wel menselijk, het gebeurt soms.. het kan de boel flink opschudden maar misschien was dit ook precies wat nodig was..
 
Sta in jezelf rauwe woede altijd toe, haal de boodschap eruit en merk hoe geleidelijk woede en spanning transformeert naar innerlijke rust en kracht..
 
Bedek woede niet met lieflijke tegengedachten, medelijden, schuld of het gevoel slecht te zijn. Geef woede juist jouw liefdevolle gedachten en bedding! Zij is geen lastpak, ze wil voor jou werken..
 
Geef haar die kans, draag haar, geleid haar, begrijp haar..
 
Astrid Esmeralda - 24 mei 2021
 
 

Voor Truus Schouten -die net als mijn belagers deden, zich een license to kill had moeten toe-eigenen en met waanzin satanisch misbruikt (“verlicht”) werd, om anderen te kunnen verloochenen- maar voor ZUIVERE LIEFDE koos omdat ze ZUIVERE LIEFDE ❤️is. En daarom nu weer geblokt met drie accounts.

 

Dit is hoe jij, Trudi Verstegen het ziet. Ik niet en ook voel ik het niet zo. Over "verlicht" werd. Dit is niet mijn waarheid. Mijn opa was geen elite. Ik was geen elite-kind.

 

Verlichting   -  illuminatie

 

 

 

engels-nederlands

illuminatie- verlichting.

https://nl.wikipedia.org/wiki/Illuminatie_(christendom)

Illuminatie of verlichting is de religieus-spirituele ervaring van een volledig begrip en inzicht.

Dit epistemologisch begrip uit de filosofie komt onder meer voor bij Augustinus. Augustinus was een vierde-eeuwse theoloog die zich weloverwogen had bekeerd tot het christendom. Kennis was voor Augustinus vooral kennis van het eeuwige en het onveranderlijke, en niet van dingen die constant aan verandering onderhevig zijn. "De wereld om ons heen is constant in beweging, en derhalve kan vaste, zekere kennis niet uit de waarnemingen van deze wereld gedestilleerd worden. Ware kennis komt tot ons via illuminatie. Dit is goddelijk licht dat ons beschijnt, en dat wij door toedoen van de interne leraar, Jezus Christus, als zodanig kunnen herkennen.", zo vond hij.

Een vergelijkbaar begrip in het boeddhisme is verlichting, het ervaren van nirwana.

 

 

heilig       heilige     heilig verklaard worden

 

 

26-6-2021

https://www.facebook.com/truus.schouten.9279/posts/304167491388024

heilig betekent heel, volkomen of compleet