25-12-2021

Ik, Truus heb niet om donatie of nalatenschap-groot of klein gevraagd. Voor alle duidelijkheid: hier gaat het het mij niet om. Ik vertel mijn levensverhaal, zodat mensen weten wat mij allemaal is overkomen. 

 

Elke donatie of nalatenschap -groot of klein- om Truus en mij te helpen in leven te blijven (ik sta op de treiterlijst van de Nederlandse Staat) opdat ik kan blijven publiceren en eerlijk recht kan afdwingen en ONZE KINDEREN VRIJHEID EN TOEKOMSTMUZIEK kan vrijheid en veiligheid voor ons ALLEMAAL betekenen in plaats van vaccinatiedictatuur en de geplande massaontvolking.

 

21-04-2021 in premiere The NAKED TRUTH deel 3: inleiding RALLY met Truus Schouten.

 

Truus Schouten is met Vera Adams en 42 anderen
Levensbelang allen...

 

https://www.youtube.com/watch?v=AdMO8WGE20E...

Trudi Verstegen

The NAKED TRUTH deel 3: inleiding RALLY met Truus Schouten.

Ik zette Culinaire Rally's voor Classic- en Supercars uit voor het bedrijf van mijn ex; zoon van bankier/DGA en hoog vrijmetselaar. Alles deed ik voor mijn ex en kinderen, hen te laten groeien. Hij en zijn ouders daarentegen braken mij, mijn moeder, sociale contacten en toekomstmuziek gewetenloos af en gaan hierin dagelijks nóg verder met het Rabo-Rotary-Freemasonry netwerk van zijn vader.

Beroofd van letterlijk ALLES nadat ik van jeugdzorg voor veiligheid van mijn kinderen moest zorgen: wraak door mijn ex en zijn pa teneinde mij te breken werd ik bewust op basis van georganiseerde misdaad, court fixing, leugens en bedrog beroofd en vervreemd van mijn kinderen, recht op inkomen, handel, baan, woonrecht, boedel, persoonlijke bezittingen, huisdieren, sociale relaties en ELK RECHT. Omdat ik zijn sadisme, treiter- en wangedrag niet langer kon dragen en hulp zocht. Stommer kan niet. Hulp is ANTI-HULP ten gunste van loge-leden in dit land

Nu volgt de intro van een mensenrechten-rally langs horror-plekken van TRUUS SCHOUTEN, één van de 42 slachtoffers en getuigen van satanisch misbruik die ik sprak. Zij is overlevende van extreem satanisch misbruik door haar opa, ouders, neven en ooms, notabelen als bankiers, burgemeesters, schoolmeesters, de dominee van de Hervormde Kerk en vele anderen. Waaronder brandweer en politie.

Degenen die ons zouden moeten beschermen verwoest(t)en onzer beide levens.

Moet misdaad beloond en het goede veroordeeld en met levenslange terreur en gijzeling bestraft tot de dood erop volgt?!! Mogen eersteklas burgers, vrijmetselaars en andere loge-leden ons als tweedeklas burgers zien en ons van mensenrechten, kinderen en leven beroven?

Als kind en vrouw, als goed mens ben je VOGELVRIJ in Nederland. Je mag geen aangifte doen hier van (machts-)/seksueel-, satanisch misbruik. Noch van narcistische mishandeling. Nederland is heer en meester in het ontkennen van misbruik. Omdat het veelplegers uit de algehele constitutie, media en kerk betreft qua misdrijven en machtsmisbruik. Als criminele clowns een natie runnen en terreur jegens vrouwen en kinderen gewoon moet kunnen.

Truus vertelt mij wat zij meemaakte. Ik haar mijn hel op aarde. In Nederland dat elke vorm van misbruik gedoogt, er zelf aan meewerkt of dit gedwongen wordt te doen. De Jeugdzorg-industrie wordt als Staatsverdienmodel plus uitbuitingsformule ingezet op basis van bedrog ouders van kinderen te scheiden. Daarnaast verzwijgt men de meest extreme criminaliteit gepleegd door verlichte broeders. Voor elkaar door elkaar van slachtoffer daders gemaakt.

Op mijn website naar Truus’ waarheid geschreven (dat staat als een paal boven water gezien vrouwen en kinderen GEEN AANGIFTEN mogen doen en als wel deze vergolden worden en/of zoals ook in mijn case standaard geseponeerd worden) geschreven.

Trudi Verstegen, mensenrechtenstrijder Openbaar Aanklager en Openbaar Onderzoeker, Publicist. www.trudiverstegen.nl www.ChildrensDefenseForce.com www.hogeraadvandekinderen.nl Mama Nikki, Mart en Madelief

-----

TRUUS SCHOUTEN - Vanaf babyleeftijd satanisch misbruikt. Verkracht. Anaal, vaginaal, geschopt, geslagen, aan enkels aan haken of touwen opgehangen...En nóg erger: lees en luister mee wat zij moest doorstaan: www.trudiverstegen.nl - Alles komt aan het LICHT.

Onderliggend aan de reden waarom vrouwen en kinderen van elk recht onthouden worden tot de dood erop volgt: Geboorte Trust-roof (dwang-/bankslavernij) door maniakale, zieke, masochistische geesten -verlichte broeders en weefsters- vrijmetselaars en andere sekteleden, die hun slachtoffer als dader benoemen en voor gek verklaren.

Pedosatanisme komt in elk dorp en elke stad voor. Het wordt uit bestiale sodomie gepraktiseerd om elkaar chantabel te houden en om tot één gewetenloos überras -dat tot volkerenmoord in staat is. Dit zonder blikken of blozen hun “vee:” misleidt, gijzelt, misbruikt, als verdienmodel ziet.

Nederland kent vele zieke “zielen” die hun ziel voor eigen gewin aan de duivel verkocht hebben of dit gedwongen werden te doen, wiens leven EEN GROTE LEUGEN IS en nu -as we speak- ons in de tang houden om dit alles onder het vloerkleed te vegen enerzijds, anderzijds ons uit te roeien middels de vaccinatie-industrie en technocratische controle teneinde hun Sodom en Gomorra - Communisme, hun Pedo-satanisch “Walhalla” te verwezenlijken.

Het Nationaal Zionistisch einddoel: Babylon. WAARBINNEN ALLEEN VRIJMETSELAARS MET CHAZAREN-DNA MOGEN BLIJVEN BESTAAN(!!!). DE REST WORDT NA ONS -goede mensen- EVENEENS OPGERUIMD.

Elke donatie of nalatenschap -groot of klein- om Truus en mij te helpen in leven te blijven (ik sta op de treiterlijst van de Nederlandse Staat) opdat ik kan blijven publiceren en eerlijk recht kan afdwingen en ONZE KINDEREN VRIJHEID EN TOEKOMSTMUZIEK kan vrijheid en veiligheid voor ons ALLEMAAL betekenen in plaats van vaccinatiedictatuur en de geplande massaontvolking. www.trudiverstegen.nl

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.