https://childrensdefenseforce.com/ik-ben-er-een-van-een-tweeling

Er staan vele ervaringen uit mijn leven in vermeld. Niemand heeft in mijn schoenen gestaan. Ik ben mij ervan bewust dat ieder het vanuit zijn/haar 'gezichtspunt' leest. Het zijn niet mijn 'openbaringen', dit is voor mij niet het juiste woord. Er is mij in het verleden zoveel geopenbaard. Het zijn mijn ervaringen en gevoelens en emoties. Ik kan soms nog niet mijn eigen mening vormen, maar het gaat al veel beter. Ik noem het geen pedofilie ( zie wikipedia-Pedofilie) Voor mij is het satanisme (duivels) vanuit de kerk, de bijbel. Alles werd gedaan vanuit gods wil. Als ik maar geloofde dat god 'het' van mij verwachtte dat ik mijn ouders liefheb, wat ze ook deden. Ze deden het uit liefde voor mij. Onvoorwaardelijke liefde noemden zij dat. En jezus zou mij komen redden. Daar heb ik lang in geloofd, heel lang. Tot ik eindelijk ging inzien (dankzij Diana Koenecke) dat het niet normaal is dat mijn vader en moeder mijn kind, mijn baby hebben vermoord door haar te verbranden. Ik heb deze gebeurtenis ook heel lang verdrongen, want nee zoiets doen mijn vader en moeder toch niet. Maar ze deden het dus wel. Nu geloof ik steeds meer mijn eigen hart en baarmoederhart. En vertrouw ik steeds meer op mezelf.

Ik word er ook steeds meer bewust van dat ik van mezelf afhankelijk ben. Ik zwijg niet meer, ook al word dat in mijn hoofd (technologie) nog vaak gezegd. Zo word ik steeds meer wie ik in wezen ben. Dat hebben ze mij niet af kunnen nemen.

 

Vrijspreekster

 

Bedankt Trudi Verstegen dat jij dit gedeeld hebt

 

Uit liefde voor mezelf vertellen, wat er allemaal gebeurd is, aan de hand was. Dat het geen fantasie was.

Het was mijn realiteit.

Het zijn feiten (mijn ervaringen)

===

Bedankt voor jouw reactie D., voor mij eindelijk herkenning en erkenning (zo voelt dat)

 

DH

Goed dat hier aandacht voor is. Wat een dappere dame en wat een hartverscheurend verhaal. Ik kom uit het dorp ernaast, wij gingen ook naar die kerk en ik herken enkele elementen uit haar verhaal, de namen en locatie. Heb nog niet de moed om mijn eigen verhaal aan te gaan, dit triggert mij ook behoorlijk.

 

Vijspreekster

 

Bedankt Trudi Verstegen dat jij dit gedeeld hebt:

https://childrensdefenseforce.com/uit-liefde-voor-mezelf-vertellen-en-het-is-geen-fantasie