ALLES MAG ER ZIJN

Gepubliceerd op 28 mei 2020 om 17:47

ALLES MAG ER ZIJN

Uit liefde voor mezelf vertellen, wat er allemaal gebeurd is, aan de hand was. Dat  het geen fantasie was.

Het was mijn realiteit.

Het zijn feiten.

====

Deze brief heb ik in oktober 2017 naar Spoorloos gemaild. ik werd niet door Spoorloos uitgeselecteerd.

Ik ben sinds mijn babytijd seksueel misbruikt, gemarteld, mishandeld. Mijn familie was een clan. En de gemeenschap deed er in mee. Ik kreeg overal de schuld van en werd als een hoer behandeld en neergezet. Dit heeft tot mijn 30 jaar geduurd.

 • Op mijn elfde was ik al zwanger van een broer van mijn opoe, ome Kees. Een stagiaire op de lagere school kreeg er de schuld van, dhr. Plantinga. De baby was een meisje en is naar Jans gegaan.
 • -----(6-10-2020) Correctie: Op mijn elfde was ik niet zwanger van ome Kees, de broer van mijn opoe maar ik was zwanger van mijn opa Cees Schouten die mij in een satanisch ritueel misbruikt heeft. 
 • Daarna in verwachting van dhr. Maas, onderwijzer op de ULO. Dat was een tweeling. De ene heb ik dood moeten maken, laten verdrinken en daarna begraven. Een jongetje die niet goed was. Het meisje is volgens mij naar dhr. Blokland gegaan (ook leraar op de ULO).
 • Weer in verwachting. Nu van Huib Baars, een jongen waar ik verliefd op was. Dit kind is thuis op de boerderij geboren. Is naar een tehuis of naar een zuster van hem gegaan. En Huib is toen vertrokken naar Brabant.
 • In verwachting van Dirk (neef) miskraam. In de schoenen van Arie Hartman geschoven. (deze baby of een andere dat weet ik niet meer)
 • In verwachting van ome Dirk v.d. Weerd (neef van mijn moeder) . Is op boerderij in Breeveld geboren. Hebben zij als hun dochter ‘aangenomen’.
 • In verwachting van mijn vader. Kind is in Breeveld geboren. Toon van Schaik kreeg de schuld. Volgens mij is deze baby naar een dochter en schoonzoon van Anna Soorsma (nicht van mijn moeder) gegaan.
 • In verwachting van v. Amerongen. Man van Mieke, dochter van fam. v.d. Berg, van Maison de Bonneterie in Utrecht waar ik toen werkte. Deze tweeling is gedood. Een door Mieke en haar moeder en een door mij. Gudrun die ook bij de Bonneterie werkte is toen ook gedood. Ik heb het er levend afgebracht.
 • In verwachting van Piet Masmeijer (jongen die ik leuk vond). Hij wilde de baby niet en ik was een hoer. Mijn moeder heeft mij toen mishandeld en heb ik een miskraam gekregen (door de w.c. gespoeld).
 • In verwachting van Ferdi Leeflang (Surinamer). Was ik verliefd op en hij op mij. Mocht niet. (Discriminatie) Baby, een jongen is verbrand. Dat heb ik gezien en gehoord.
 • In verwachting van Rinus Baas (werkzaam bij de Rabobank) heeft mij verkracht en ontkende de baby. Mij mishandeld en van de balustrade gegooid. Baby dood. Chef kreeg de schuld. Dhr. Verschoor en is ontslagen.
 • In verwachting van Dirk de Pijper (neef). Dirk en Lenie hebben Brigit als hun dochter ingeschreven. Zij woonden toen in Halsteren.
 • In verwachting van Henk van Loo (Lienden) vriend van Dirk en Leny. Henk van Loo ontkende het en heeft samen met Dirk en Bert mij in/van de molen naar beneden gegooid. Miskraam.
 • In verwachting van Geurt (op wie ik verliefd was) Hij ontkende het. Dirk heeft via keizersnede de baby’s geboren laten worden. Zijn volgens mij naar een broer en schoonzus van Geurt gegaan.
 • In verwachting van Otje (buurman van Dirk) Heeft mij verkracht, wilde met mij trouwen maar ik niet met hem. Mishandeling – 

 

*Op mijn elfde was ik al zwanger van een broer van mijn opoe, ome Kees. (6-10-2020) Correctie: Op mijn elfde was ik niet zwanger van ome Kees, de broer van mijn opoe maar ik was zwanger van mijn opa Cees Schouten die mij in een satanisch ritueel misbruikt heeft. En als je nu denkt/invult ze heeft de verkeerde in een kwaad daglicht gesteld. Klopt dat voor dit wel, maar hij heeft mij heel veel satanische dingen aangedaan. Zo heeft hij mij met mijn enkels aan een varkenshaak opgehangen. En zo zijn er nog meer dingen. 

 

Er waren steeds mishandelingen na de geboortes.

Hoe bizar is dit. Maar wel voor mij mijn realiteit.

 

Ik heb op verschillende manieren de waarheid willen achterhalen. Op het Gemeentehuis kreeg ik geen gegevens. Via het medisch dossier niet. Of dokter. Een pastoor.

 

Familie zwijgt.

 

Ik ben op zoek naar mijn kinderen. En naar mensen die erover willen spreken.

Waarom is er nooit ingegrepen?

Ook ben ik op zoek naar een broertje van mij. Toen Jantje Verkroost. Nu zal hij wel Jan heten. Zijn vader Jan Verkroost was knecht bij ons op de boerderij.

 

Voor een uitgebreider verhaal kunt u contact met mij opnemen.

 

Met vriendelijke groet

Truus Schouten

=====

Het was toen ook in de tijd van me too, me too

Ik schreef toen in mijn dagboek

Ik word zo getriggeerd door me too. Het irriteert mij zo. Ik voel dat door mijn hele lijf. Als het dus bij beroemdheden gebeurt is het me too, me too.Als een gewoon mens, bij voorbeeld ik iets erover post/neerzet, gebeurt dat niet. Is het makkelijker bij de ver van mijn bed show? En wat men dan met z'n allen neerzet, door scanderen...... Pffffff O, het is misschien ook makkelijker bij het collectief aan te sluiten!!

Waarom word ik niet door Spoorloos geselecteerd? Ik pas niet in het plaatje. Vooral geen beerput open trekken. De gewone mens, vrouw mag/moet weer zwijgen.

Vooral niet verder kijken, voelen.

De daders blijven beschermen.

===

Dit was en is allemaal heel moeilijk voor mij. Het is nog vaak horen-zien en zwijgen.

Satanisch Ritueel Misbruik vanaf mijn conceptie en het is steeds het bestaat niet dus bestaat het niet. Nou het bestaat wel degelijk, ik heb het allemaal meegemaakt. Mijn lichaam is het levende bewijs. Het is geen fantasie en ik ben niet gek. 

 

Het gaat mij om waarheid en verantwoording nemen. Ik neem NU de verantwoording om mijn waarheid vanuit zuiver Liefde en zuiver Licht te delen

 

Vrijspreekster

Truus

 

 

 


Reactie plaatsen

Reacties

Truus Schouten
3 jaar geleden

Ik ben trots op mezelf dat ik deze blog gemaakt heb. In mijn kracht ben gaan staan. En zo voor mezelf en mijn kinderen opkom. Voelt heel liefdevol.