28-4-2019

"Je lichaam is een ilussion" Deze video zal je letterlijk versteld laten staan!

https://www.facebook.com/BruceHLiptonPhD/posts/pfbid02Voh1Zzskf7zBpEcZs1Zq7qMeBeDD2Mszwis5yGziQzeWGcMwdSK3KjoVSH8PPEfJl

 

https://www.rinogroep.nl/nieuws/426/traumas-laten-in-het-lichaam-diepe-sporen-na.html

'Trauma's laten in het lichaam diepe sporen na'

Interview met Bessel van der Kolk in Augeo Magazine

 

Praten met getraumatiseerde kinderen? ‘Ja, maar leer ze eerst hoe ze hun lichaam kunnen kalmeren’, zegt de Nederlands-Amerikaanse psychiater Bessel van der Kolk in een interview met Augeomagazine. Hij vindt het onbegrijpelijk dat aanraking, beweging en verbeeldingskracht uit de meeste therapieën zijn verbannen. ‘Het zijn precies die elementen die getraumatiseerde kinderen helpen om zich weer veilig te voelen.’

 

 

2 juli

 

 

 
Mutya Buena, voormalig lid van de Sugababes, baarde enkele dagen geleden opzien door een Facebookbericht te delen waarin wordt geclaimd dat sommige mensen het bloed van kinderen drinken omdat dat ‘adrenochroom’ bevat. Ze is niet de enige bekende persoon die hierover uitspraken heeft gedaan
Mutya Buena deelde een Facebookbericht waarin wordt geclaimd dat sommige mensen het bloed van kinderen drinken omdat dat ‘adrenochroom’ bevat.
 
NINEFORNEWS.NL
 
Mutya Buena deelde een Facebookbericht waarin wordt geclaimd dat sommige mensen het bloed van kinderen 

drinken  omdat dat ‘adrenochroom’ bevat.

Diverse buitenlandse tv-zenders hebben hier onlangs aandacht aan besteed. Het onderwerp is ook opgepikt door Klagemauer TV. Het medium deelde in april een filmpje van de Duitse zanger Xavier Naidoo waarin hij in tranen zegt: “Adrenochroom… Afbeeldingen… Als je ertegen kunt…”

Kla.TV besloot zich naar aanleiding van de uitspraken van artiesten over adrenochroom in de materie verdiepen. Het blijkt een bijproduct te zijn van adrenaline, dat in het lichaam wordt aangemaakt op het moment dat iemand gestrest is, veel pijn heeft, in shock verkeert of angstig is. Het wordt ook wel roze adrenaline genoemd. In de jaren vijftig toonden Abram Hoffer en Humphrey Osmond de hallucinogene werking van adrenochroom aan. De werking is vergelijkbaar met die van LSD.

Verjongingsmiddel

Voormalig CIA-spion Robert David Steele bracht adrenochroom in 2017 in verband met ritueel kindermisbruik. Hij legde uit dat kinderen tijdens ceremonies worden gefolterd zodat hun lichaam veel adrenaline aanmaakt. Volgens Steele is het in satanische kringen gebruikelijk om met adrenochroom verrijkt bloed te drinken. De ex-CIA-spion zegt daarnaast in meerdere interviews dat adrenochroom in rijke kringen wordt gezien als verjongingsmiddel.

Onlangs liet ook de Mexicaans-Amerikaanse bokser David Rodriguez zich uit over dit onderwerp: “Er zijn kindslachtoffers. Er zijn mensen die andrenochroom drinken. Waarbij ze het kind terroriseren. Dat is moeilijk te verteren. Eigenlijk is het een heel oud ritueel. Het is een zieke, zieke, zieke ceremonie.”

Ook in films komt dit onderwerp zo af en toe voorbij. Zo wordt in de film ‘Fear and Loathing in Las Vegas’ uit 1998 met Johnny Depp in de hoofdrol openlijk gesproken over adrenochroom en wordt het zelfs ingenomen. De film legt ook een link met satanisme en rituele kindermoord. De cult rond adrenochroom zou tot diep in de Amerikaanse film- en muziekindustrie reiken.

10.000 kinderen verdwenen

Europol liet bovendien weten dat er in 2015 10.000 kinderen zijn verdwenen in Europa. De organisatie vreest dat de meeste kinderen zijn verhandeld en seksueel worden misbruikt. En enkele dagen geleden hebben de Duitse autoriteiten in een onderzoek naar kindermisbruik liefst 30.000 verdachten in beeld gekregen. Die zouden onderdeel zijn van een grootschalig pedofielennetwerk. Het onderzoek draait om ernstige kindermishandeling, weet de NOS. We hebben dus te maken met een ongekend groot probleem.

Denk aan de New Yorkse miljardair Jeffrey Epstein die een kinderseksnetwerk voor de Amerikaanse bovenklasse bestierde. Er zijn veel vraagtekens rond zijn dood. En denk aan het satanische netwerk rond Dutroux in België, waar maar liefst 27 getuigen stierven. Denk ook aan Natascha Kampusch in Oostenrijk. Politieagent Franz Kröll onderzocht deze zaak als onafhankelijk expert. Hij vertelde zijn broer dat hij mogelijk een groot schandaal op het spoor was waarbij Oostenrijkse politici betrokken waren. De man werd teruggevonden op het balkon van zijn appartement met een kogel door het hoofd.

We kunnen onze ogen hier niet voor sluiten.

staat ook een video op de site ninefornews.nl

 

 

Is niet gemakkelijk om naar de politie te stappen. Als je met de dood bedreigd wordt als je gaat praten stap je niet zomaar naar de politie. En ook doordat bijna niemand je begrijpt. Dat je niet wordt geloofd.

Argos

31 juli
 

Argos heeft met grote betrokkenheid onderzoek gedaan naar ritueel misbruik. Dat zegt de Walter van Kleef, landelijk portefeuillehouder zeden van de politie. Zijn reactie, ondermeer over de rol van de LEBZ, vind je in het online dossier (en ook onze vervolgvragen).

Argos heeft met grote betrokkenheid onderzoek gedaan naar ritueel misbruik. Dat zegt Walter van Kleef, landelijk portefeuillehouder zeden van de politie. Hij reageert namens de LEBZ op de uitzending van Argos over Ritueel Misbruik, en nodigt slachtoffers uit om zich alsnog bij de politie te melden.
 
VPRO.NL
 
Argos heeft met grote betrokkenheid onderzoek gedaan naar ritueel misbruik. Dat zegt Walter van Kleef, landelijk portefeuillehouder zeden van de politie. Hij reageert namens de LEBZ op de uitzending van Argos over Ritueel Misbruik, en nodigt slachtoffers uit om zich alsnog bij de politie te melden.

 

===================

Truus Schouten
20 juli
 

Ik heb ook te maken gehad met satanisch ritueel misbruik. En ondervind er nog steeds de gevolgen van. Ben er NU steeds opener over.

 Argos

26 juni

 

Argos-redacteuren Sanne Terlingen en Huub Jaspers doen al een jaar onderzoek naar georganiseerd kindermisbruik en werden overstelpt met verhalen over sadistische martelpraktijken. Hoe onderzoek je een verhaal dat je zelf niet wil geloven?

Bekijk de hele video via: buff.ly/3i9aEC2

 
 
 
 • Diana Koenecke Ben trots op je lieverd πŸ’–
   
   
   
   
  Truus Schouten Maandag email aan Sanne gestuurd met bijlage over mijn situatie, dinsdag al email teruggekregen. Brief wordt gearchiveerd en ik kon plaatsen doorgeven, dat heb ik gedaan. Voelt goed. 
 •  
  Truus Schouten Goedemorgen

  Ik wil graag met jullie delen


  Satanisch ritueel misbruik

  Ja het is mij daadwerkelijk overkomen- aangedaan

  Seksueel misbruik

  Misbruik van mijn liefde, mijn onschuld, mijn lichaam

  Hersenspoeling

  ---

  Deze brief heb ik in oktober 2017 naar Spoorloos gemaild. ik werd niet door Spoorloos uitgeselecteerd.

  ---

  Ik ben sinds mijn babytijd seksueel misbruikt, gemarteld, mishandeld. Mijn familie was een clan. En de gemeenschap deed er in mee. Ik kreeg overal de schuld van en werd als een hoer behandeld en neergezet. Dit heeft tot mijn 30 jaar geduurd.
   

  ● Op mijn elfde was ik al zwanger van een broer van mijn opoe, ome Kees. Een stagiaire op de lagere school kreeg er de schuld van, dhr. Plantinga. De baby was een meisje en is naar Jans gegaan.
   
  • -*----(6-10-2020) Correctie: Op mijn elfde was ik niet zwanger van ome Kees, de broer van mijn opoe maar ik was zwanger van mijn opa Cees Schouten die mij in een satanisch ritueel misbruikt heeft.                                                                                            
  ● Daarna in verwachting van dhr. Maas, onderwijzer op de ULO. Dat was een tweeling. De ene heb ik dood moeten maken, laten verdrinken en daarna begraven. Een jongetje die niet goed was. Het meisje is volgens mij naar dhr. Blokland gegaan (ook leraar op de ULO).

  ● Weer in verwachting. Nu van Huib Baars, een jongen waar ik verliefd op was. Dit kind is thuis op de boerderij geboren. Is naar een tehuis of naar een zuster van hem gegaan. En Huib is toen vertrokken naar Brabant.

  ● In verwachting van Dirk (neef) miskraam. In de schoenen van Arie Hartman geschoven. (deze baby of een andere dat weet ik niet meer)

  ● In verwachting van ome Dirk v.d. Weerd (neef van mijn moeder) . Is op boerderij in Breeveld geboren. Hebben zij als hun dochter ‘aangenomen’.

  ● In verwachting van mijn vader. Kind is in Breeveld geboren. Toon van Schaik kreeg de schuld. Volgens mij is deze baby naar een dochter en schoonzoon van Anna Soorsma (nicht van mijn moeder) gegaan.

  ● In verwachting van v. Amerongen. Man van Mieke, dochter van fam. v.d. Berg, van Maison de Bonneterie in Utrecht waar ik toen werkte. Deze tweeling is gedood. Een door Mieke en haar moeder en een door mij. Gudrun die ook bij de Bonneterie werkte is toen ook gedood. Ik heb het er levend afgebracht.

  ● In verwachting van Piet Masmeijer (jongen die ik leuk vond). Hij wilde de baby niet en ik was een hoer. Mijn moeder heeft mij toen mishandeld en heb ik een miskraam gekregen (door de w.c. gespoeld).

  ● In verwachting van Ferdi Leeflang (Surinamer). Was ik verliefd op en hij op mij. Mocht niet. (Discriminatie) Baby, een jongen is verbrand. Dat heb ik gezien en gehoord.

  ● In verwachting van Rinus Baas (werkzaam bij de Rabobank) heeft mij verkracht en ontkende de baby. Mij mishandeld en van de balustrade gegooid. Baby dood. Chef kreeg de schuld. Dhr. Verschoor en is ontslagen.

  ● In verwachting van Dirk de Pijper (neef). Dirk en Lenie hebben Brigitte als hun dochter ingeschreven. Zij woonden toen in Halsteren.

  ● In verwachting van Henk van Loo (Lienden) vriend van Dirk en Lenie. Henk van Loo ontkende het en heeft samen met Dirk en Bert mij in/van de molen naar beneden gegooid. Miskraam.

  ● In verwachting van Geurt (op wie ik verliefd was) Hij ontkende het. Dirk heeft via keizersnede de baby’s geboren laten worden. Zijn volgens mij naar een broer en schoonzus van Geurt gegaan.

  ● In verwachting van Otje (buurman van Dirk) Heeft mij verkracht, wilde met mij trouwen maar ik niet met hem. Mishandeling – miskraam.

  Er waren steeds mishandelingen na de geboortes.

  Hoe bizar is dit. Maar wel voor mij mijn realiteit.

  Ik heb op verschillende manieren de waarheid willen achterhalen. Op het Gemeentehuis kreeg ik geen gegevens. Via het medisch dossier niet. Of dokter. Een pastoor.

  Familie zwijgt.

  Ik ben op zoek naar mijn kinderen. En naar mensen die erover willen spreken.

  Waarom is er nooit ingegrepen?

  Ook ben ik op zoek naar een broertje van mij. Toen Jantje Verkroost. Nu zal hij wel Jan heten. Zijn vader Jan Verkroost was knecht bij ons op de boerderij.

  Voor een uitgebreider verhaal kunt u contact met mij opnemen.

  Met vriendelijke groet

  Truus Schouten

  ---

  Het was toen ook in de tijd van me too, me too

  Ik schreef toen in mijn dagboek

  Ik word zo getriggeerd door me too. Het irriteert mij zo. Ik voel dat door mijn hele lijf. Als het dus bij beroemdheden gebeurt is het me too, me too. Als een gewoon mens, bij voorbeeld ik iets erover post/neerzet, gebeurt dat niet. Is het makkelijker bij de ver van mijn bed show? En wat men dan met z'n allen neerzet, door scanderen......Pffffff O, het is misschien ook makkelijker bij het collectief aan te sluiten!!

  Waarom word ik niet door Spoorloos geselecteerd? Ik pas niet in het plaatje. Vooral geen beerput open trekken. De gewone mens, vrouw mag/moet weer zwijgen.

  Vooral niet verder kijken, voelen.

  De daders blijven beschermen.

  ===

  Dit was en is allemaal heel moeilijk voor mij. Het is nog vaak horen-zien en zwijgen.

  Satanisch Ritueel Misbruik vanaf mijn conceptie en het is steeds het bestaat niet dus bestaat het niet. Nou het bestaat wel degelijk, ik heb het allemaal meegemaakt. Mijn lichaam is het levende bewijs. Het is geen fantasie en ik ben niet gek.

  Het gaat mij om waarheid en verantwoording nemen. Ik neem NU de verantwoording om mijn waarheid vanuit zuiver Liefde en zuiver Licht te delen

  Vrijspreekster

  Truus Schouten

  Ik wens jullie een liefdevolle dag

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

15-7-2021

https://www.facebook.com/truus.schouten.1/posts/181583343949168

DELEN DELEN Deze video is van 2014. Wij zijn nu 7 jaar verder. Kijk en luister goed. Word ervan bewust.....

O.a. wat er met het geld van de #postcodeloterij gebeurd....

Onder het mom van goede doelen enz. werk je mee aan moord, kindermisbruik enz. Koninklijke familie, elite, de regering het bedrijfsleven wensen ons dood.

Er wordt gefolterd en vermoord om de elite aan de macht te houden.

In 2014 100% bedrijfsspionage

Het is de bedoeling dat kinderen zich leren aanpassen.Bestuur van Unicef vermoordt heel veel kinderen.

-Vrijheid om te moorden

Het bestuur regelt dat kinderen in de prostitutie komen en in de kinderhandel. En kindsoldaten.

Kinderen leren andere kinderen manipuleren.

Mij trof de zin over de kinderen van de failliete binnenvaartschippers en van de failliete pomphouders.De kinderen moeten denken dat als ze met #MissingChapterFoundation en #Unicef samenwerken een goede economie bouwen, terwijl #MissingChapterFoundation en #Unicef het failliet van hun ouders genereren.

Stop de moordpraktijken Stop de postcodeloterij Stop het gedrag van BN’ers

Stop met te kijken wat je aan de buitenkant ziet. Mooi jasje, dasje, maar vanbinnen pfffff zo verrot.

Ik kan er over meepraten. Opa, vader en moeder, familie, buren, dominee, schoolmeester, juf, gemeenschap, politie, burgemeester en vele anderen. Aan de buitenkant nette fatsoenlijke burgers, maar wat ze mij aangedaan hebben was zo smerig, zo mensonterend. Elke dag gebeurde er wel wat. Van baby afaan. En kreeg ik de schuld en moest de verantwoording dragen voor hun gedrag. Ik had het 'verdiend'. Verkrachters waren het, moordenaars, leugenaars, dieven. Misdadigers. #Tienhoven #OudMaarsseveen #Bethunepolder #Breukelenveen Ik heb het misbruik gestopt, Al ondervind ik nog wel de gevolgen daarvan. Nu vertel ik erover.

Ik voel zoveel woede en verdriet over wat ons allemaal aangedaan is en aangedaan wordt. Door deze gewetenloze, genadeloze daders. En liefde in mijn hart en baarmoeder voor alle slachtoffers.

Truus SchoutenVrijspreekster

Bij delen kopiëren en plakken ajb

 

https://www.youtube.com/watch?v=JzhC5Y_LsMI&ab_channel=DesireeStokkel-MinPresRepubliekNL-18nov2016-UN

MissingChapter LaurentienvanOranje misbruik kinderen dekmantel Folteren Moord HCSS ICC lobby Faillie

 

reactie

Vanuit zuivere LIEFDE mag ik boos zijn over zoveel liefdeloosheid. Ontkenning alom, hoe bekend is dat voor mij. Afgelopen, ik ontken mijn verleden niet meer. Al die misdaden die door de mantel van liefde bedekt worden/werden. Ik heb de mantel van liefde weggehaald en alles wat ermee bedekt is/was wordt voor mij steeds helderder. Door zuiver LIEFDE.

 

 

"Je lichaam is een ilussion" Deze video zal je letterlijk versteld laten staan!

https://fb.watch/eafo-FOXbW/

8-7-2021

 

https://www.facebook.com/truus.schouten.9279/posts/pfbid0MwPpqqGPwVM1xr3XPWsUzRQEJ37qffU8pcnNRnMa5wcdpTGiVuGsmwTxTDwRjbCJl