zaterdag 3-4-2021

 

 

Mijn verhaal
Ik ben niet bang om het te delen op mijn eigen-wijze
 

vrijdag 2-4-2021

 

Ik voel mij zo boos, woedend... op al die daders die kleine kinderen neuken, martelen, vermoorden etc. En die net doen of er niets aan de hand is. Gewoon verder gaan. En blijven lachen. En ook op alle mensen die net doen of ze niets zien, horen en het doodzwijgen.

Truus Schouten

Vrijspreekster

 

Dit doet mijn hart zo'n pijn. Deze baby, ik dus ben hier al slachtoffer van seksueel misbruik geweest. Zo klein en dan al zo'n grote piemel. in mijn anus gevoeld. Om mij te 'verlichten' zodat er van alles bij mijn derde oog neergezet kon worden. En ze van alles in mijn linkeroor konden fluisteren.
Toen al als hoer neergezet.
Nou een jong van hoeren was ik wel. Mijn ouders waren dat beide.

Mijn wezen was niet van hun afkomstig. Alleen wat zij (alle daders) er allemaal voor hebben gezet. Het hele slacht-offer-schap. Dat ben ik niet. Ik ben LIEFDE.

Truus Schouten
Vrijspreekster

 

=====

https://www.facebook.com/truus.schouten.1/videos/120991106675059

 

HET IS GEEN GRAP. HET IS WAARHEID. ECHT GEBEURD.

Let op de ogen en het gezicht.

Liesbeth: Ja net de ogen van Hugo de Jonge En iedereen lachen

Trudi Verstegen  Kijk naar zijn ogen. Insanity Hij is slachtoffer-dader. Ed dito: insanity…. kids en mij plus derden kapotmakend en iedereen lachen…..Kicken man

Truus…..Dit gaat door mijn hart en mijn voelen. Ik ken die blik. En ook die grappen. Blijven lachen, wat er ook gebeurd. En vooral om de grappen die over mij gemaakt werden. Blijven lachen wat er ook gebeurd. Juist vanmorgen besefte ik weer dat ik nooit mocht huilen. Huilen werd bestraft en niet zo zuinig ook.Het is voor mij nog steeds moeilijk om te huilen om wat mij is aangedaan. De pijn te voelen en het verdriet.En ik word woedend als er wordt gezegd of als ik het antwoord krijg altijd blijven lachen. Gvd altijd blijven lachen…. Zijn idee…… zijn penis…… Er is niets om te lachen. Het is om te huilen en om woedend te worden.Eerst maar woedend worden op al die daders met hun schijnheilige smoelwerken. Twee gezichten. Razend…..Ik voel nu zo het slachtoffer in mezelf. De klootzakken en ook de kutwijven. Met hun vieze gore daden en praatjes en er om lachen.Lachen om en genieten van wat ze met het kind doen….Kinderen verkrachten, martelen en soms dood maken. Baby’s vermoorden. Kinderen vermoorden. Vrouwen en mannen vermoorden. Ik heb als kind zoveel gezien, gehoord en moeten zwijgen. En ook later nog. Mijn vader kon met zijn ogen dwingen…… mij dwingen tot hele rare dingen…Toch is het hem en de anderen niet gelukt om een gewetenloze dader van mij te maken.

Oproep Laten wij er niet meer om lachen. Vertel wat je weet. Deel het leed, niet om er om te lachen. Nee om met elkaar mee te voelen. En het bij de ander laten. Het gaat niet om geld (mij niet). Het gaat om zuivere liefde. Vanuit mijn en jouw hart.

Let op de kinderen van deze mensen.......Zie ze, hoor ze en zwijg ze niet dood.

Waarheid of leugens? Ik krijg gelijk buikpijn. Buikpijn als ik denk aan alle slachtoffers van seksueel misbruik, machtsmisbruik, martelingen, offers enz.

Ga voor waarheid. Voor mij kwam niemand op, kom aub voor deze kinderen op. Niet alleen slachtoffers van de elite, ook slachtoffers in de 'normale' gezinnen.

 

=====

Dinsdag 30-03-2021

Ik geef bestaansrecht aan mijn gevoelswereld en mijn gevoelsweten

Vrijspreekster

 

prachtig plaatje van Anne-marie Lemmert 

 

Maandag 29-03-2021

 

Wauwww, zo blij mee dat ik het spontaan zo gedaan heb. Voor mij straalt alles op de video.

https://www.facebook.com/truus.schouten.9279/videos/247264600411647

 

Ik leef niet in het verleden
Het verleden nog wel in mij
In mijn cellen

 

 

Oproep: "Weet je iets van/over mijn verleden doe je mond open en vertel"

 

Situaties die ik niet plaatsen kan.

Het gruwelijke besef dat dit mijn eigen geheime leven was, in mijn verleden.

Mijn verzwegen verleden - mijn verzwegen waarheid.

"Niemand zal je helpen"

"Niemand zal je geloven"

"Ze zullen denken en zeggen dat je gek bent"

Ik kan de situaties steeds beter plaatsen.

En ik besef dat al die gruwelijkheden mijn geheime leven in mijn verleden is

Mijn verzwegen verleden - mijn verzwegen waarheid.

Nu niet langer verzwegen, ik praat en schrijf erover.

Ik help mezelf.

Ik geloof mezelf.

Ik weet dat ik niet gek ben.

Ik ben mezelf....

 

Vrijspreekster