24-04-2021

https://www.facebook.com/truus.schouten.1/posts/133121225462047?notif_id=1620153872161341&notif_t=feedback_reaction_generic&ref=notif

Het aller ziekste, een grote misdaad is een moeder scheiden van haar eigen kind. En ook het kind van de moeder. Hoe klein ook, het kind krijgt het mee. Ik werd door de agent in Tienhoven (Utrecht) verkracht. Mijn kinderen werden na geboorte verbrand, vermoord, weggegeven etc. Gruwelpraktijken. WEG MET ONRECHT DOOR SATANISTEN! STOP ERMEE dit te gedogen! STOP FOLLOWING ORDERS! STOP REFUSING TO BE HUMAN! IN THE NAME OF L 0 V E

Onderstaande linken verwijzen naar ONZE PIJN. De pijn van mij, Truus Schouten en Trudi Verstegen Trudi die haar kinderen Nikki, Mart en Madelief niet meer mag zien.

https://www.youtube.com/watch?v=AdMO8WGE20E...https://www.trudiverstegen.nl/truus-schouten-under.../www.moedomanderstezijn.nlhttps://www.trudiverstegen.nl/de-feiten-op.../mijn-verhaal/

Van onze bloedeigen kinderen moet de smerige mannenmacht AFBLIJVEN!

Het snijd mij door mijn hart. Afgrijselijk, afschuwelijk. Kijk naar deze uithuisplaatsing van jeugdzorg en de mensen die eraan meewerken. En huiver mee.

Het leed en de pijn van Emily Passemiers en Jayda MoonMoeder en kind waren op dat moment samen liefdevol aan t douchen/ badderen. Jayda Moon met haar badeendjes in bad. Het gekrijs van Jayda Moon op het filmpje gaat als een speer in je hart Het was gebeurt in mijn huis, ze hadden geen goed feitenonderzoek gedaan, welke privacy die van mij en Jayda Moon is aangetast #dit is pas #traumatisch# voor heel haar leven en is #kindermishandeling#

https://youtu.be/ICd-xhiibyI

Truus Schouten

Vrijspreekster

 

https://www.youtube.com/watch?v=ICd-xhiibyI&ab_channel=GelehesjesJeugdzorg

reactie:

Ronald Keplinger

Wat voor gestoorde geest moet je hebben om te doen of je kinderen zijn vermoord en verbrand met weer dat satanische geklets .vind het wel goed dat kinderen niet grootgebracht worden door iemand die zo geestelijk ziek is

Truus Schouten

Ronald Keplinger ik doe niet alsof het is mijn waarheid, mijn leed en pijn. Wat jij schrijft zegt alles over jou. Ik laat dit bij jou.
Diana Koenecke
Ja Truus is vreselijk en ik heb jou jaren lang elke dag hierin begeleid, sessies gegeven zodat jij uiteindelijk kan verwoorden wat jou is overkomen 

Truus Schouten

Bedankt lieve Diana voor reactie. Ja jarenlang begeleid, sessies gegeven, healings en onvoorwaardelijke liefde. Mij gered van de dood. En nu kan ik steeds beter verwoorden wat mij is overkomen. Bedankt voor al jouw steun, liefde. Ik voel het stromen. Dikke knuffel.
 

Glenn V Poppelen

Truus Schouten het is erg vreselijk 

 

 

 

macht

zwarte magie

dubbelrol

vals licht

valse liefde

schijnheiligheid - schijnveiligheid - schijn liefde - schone schijn

tegen mij als kind: "ik vind je lief" en daarna werd ik misbruikt, mishandeld, gemarteld.

of ze wilden met mij spelen, wat ze spelen noemden = seksueel misbruik

onschuld omruilen voor schuld

geschonden vertrouwen

stelen van onschuld, liefde

zij waren schaamteloos en ik moest mij schamen

zij deden die schandalige dingen en ik moest de schande dragen

en het gevoel hebben dat ik faalde

schuld, schaamte, schande (gevoelens) werden er in geslagen

dan allerlei gedachtes en het gevoel van gefaald hebben

gevoel van ik kan het niet

al deze gevoelens voelde ik nu

ze horen (hoorden, want ik doorvoel ze nu) bij het slachtofferschap voor mijn gevoelswezen

Afgelopen, over en uit

ik ben mij ervan bewust

ik voel ze en laat ze los

Mijn rug wordt, na de massagetherapie en de gevoelens die loskomen, rechter. Mijn schouders meer naar achteren, het juk van mijn schouders. Ik voel het ook weer stromen in /door mijn enkels. (prikkeldraad en schrikdraad littekens) En de warmte weer in mijn buik.

Schuld, schaamte en schande horen bij de daders. Mannen en vrouwen. Misdadigers, moordenaars. En ook de mensen die er nooit iets aan gedaan hebben, hebben schuld en moeten zich schamen. Voor wat ze mij als baby, peuter, kleuter, kind, puber, jongvolwassene en volwassene aangedaan hebben. Ontkenning alom. Nooit wat gebeurd. Niets aan de hand. Allemaal fantasie van dat kind en die vrouw. Horen, zien en zwijgen. Doodzwijgen.Mij en wat er allemaal gebeurde doodzwijgen. IK ZWIJG HET NIET MEER DOOD. HET IS MIJN WAARHEID. DE WAARHEID DIE NIET VERTELD MOCHT/MAG WORDEN.

Mijn lichaam is het levende bewijs.

Onder al die pijn zit LIEFDE.

En mijn kracht- daadkracht om boos te worden.

Die kracht voel ik steeds meer. Ik zie dan gelijk mijn kleine meid (innerlijk kind) die die grote kerels en waarschijnlijk ook wijven tegen de poten schopte. Dan werd ik bij mijn nekvel gepakt en hing ik daar te bungelen. Nu ga ik dat (het tegen de poten schoppen) als volwassene doen en neem haar mee. Afgelopen met bungelen, benen op de grond.

En het met woorden gaan doen. Dat kan ik.

 

Vrijspreekster

 

https://www.facebook.com/truus.schouten.9279/posts/257152156089558

 

13-4-2021

Ik heb deze video vanmorgen gemaakt. Gisteren heb ik met Trudi Verstegen een reis gemaakt naar Tienhoven (Utrecht), Oud-Maarsseveen, Utrecht, Breeveld (Woerden) en naar Lienden. De film daarvan volgt nog. Tussendoor zal ik verslag uitbrengen, op mijn eigen-wijze.

Bedankt lieve Trudi dat jij dit met mij gedaan hebt.

Truus Schouten 

Vrijspreekster

 

https://www.facebook.com/truus.schouten.9279/videos/257149859423121

 

 

 

Ik heb net de video weer gekeken en mezelf het horen vertellen. Deze keer huilend.

 

Truus Schouten
En mijn linkerkant helemaal verkrampt. Ik voel het nu. Ik voel de plek op wang, die ik op de foto zag. Wat een sadisten. Ongelofelijk, maar het is waarheid. En het geeft mij een kil en koud gevoel. Ik voel dan de plek in nek, aan de linkerkant. Die ik nu nog vaak voel. De plek die mij nog vaak laat zwijgen. Nu dus niet meer. Ik word mij er steeds bewuster van. En omring het met mijn liefde. Mijn verdriet mag er zijn.

 

 

 

Truus Schouten
Voor al mijn hartenpijn. Mijn hart en mijn baarmoederhart.

 

 

 

 

12-4-2021

https://www.facebook.com/truus.schouten.9279/posts/256761832795257

 

https://www.facebook.com/truus.schouten.9279/videos/256761082795332

 

 

 

https://www.facebook.com/photo?fbid=258972975907476&set=a.139025891235519

Bedankt Trudi voor het sturen van dit plaatje. Het lieveheersbeestje staat voor mij symbool voor mijn tweelingbroertje Beer die geaborteerd is door mijn Opoe met een breinaald. Dus toen is mijn eenzaamheid al begonnen. En is mij onvoorwaardelijke liefde ontnomen. Nu ik dit zie voel ik zijn onvoorwaardelijke liefde.
En van vele anderen.
Ik hoor gelijk in mijn linkeroor: "Je bent gek"  Nee, dat ben ik niet, jullie waren gek.

Ik ben niet gek, ik ben wijs. En ik verwoord het nu.


Vrijspeekster
Truus Schouten

zaterdag 3-4-2021

 

 

Mijn verhaal
Ik ben niet bang om het te delen op mijn eigen-wijze
 

vrijdag 2-4-2021

 

Ik voel mij zo boos, woedend... op al die daders die kleine kinderen neuken, martelen, vermoorden etc. En die net doen of er niets aan de hand is. Gewoon verder gaan. En blijven lachen. En ook op alle mensen die net doen of ze niets zien, horen en het doodzwijgen.

Truus Schouten

Vrijspreekster

 

onderstaande post ben ik op 29 april voor geblokkeerd op mijn fb.  en op 9 mei nog een keer

Dit doet mijn hart zo'n pijn. Deze baby, ik dus ben hier al slachtoffer van seksueel misbruik geweest. Zo klein en dan al zo'n grote piemel. in mijn anus gevoeld. Om mij te 'verlichten' zodat er van alles bij mijn derde oog neergezet kon worden. En ze van alles in mijn linkeroor konden fluisteren.
Toen al als hoer neergezet.
Nou een jong van hoeren was ik wel. Mijn ouders waren dat beide.

Mijn wezen was niet van hun afkomstig. Alleen wat zij (alle daders) er allemaal voor hebben gezet. Het hele slacht-offer-schap. Dat ben ik niet. Ik ben LIEFDE.

Truus Schouten
Vrijspreekster

===============

2 april 2021

https://www.facebook.com/truus.schouten.1/videos/120991106675059

HET IS GEEN GRAP. HET IS WAARHEID. ECHT GEBEURD.

Let op de ogen en het gezicht.

Liesbeth: Ja net de ogen van Hugo de Jonge En iedereen lachen

Trudi Verstegen  Kijk naar zijn ogen. Insanity Hij is slachtoffer-dader. Ed dito: insanity…. kids en mij plus derden kapotmakend en iedereen lachen…..Kicken man

Truus…..Dit gaat door mijn hart en mijn voelen. Ik ken die blik. En ook die grappen. Blijven lachen, wat er ook gebeurd. En vooral om de grappen die over mij gemaakt werden. Blijven lachen wat er ook gebeurd. Juist vanmorgen besefte ik weer dat ik nooit mocht huilen. Huilen werd bestraft en niet zo zuinig ook.Het is voor mij nog steeds moeilijk om te huilen om wat mij is aangedaan. De pijn te voelen en het verdriet.En ik word woedend als er wordt gezegd of als ik het antwoord krijg altijd blijven lachen. Gvd altijd blijven lachen…. Zijn idee…… zijn penis…… Er is niets om te lachen. Het is om te huilen en om woedend te worden.Eerst maar woedend worden op al die daders met hun schijnheilige smoelwerken. Twee gezichten. Razend…..Ik voel nu zo het slachtoffer in mezelf. De klootzakken en ook de kutwijven. Met hun vieze gore daden en praatjes en er om lachen.Lachen om en genieten van wat ze met het kind doen….Kinderen verkrachten, martelen en soms dood maken. Baby’s vermoorden. Kinderen vermoorden. Vrouwen en mannen vermoorden. Ik heb als kind zoveel gezien, gehoord en moeten zwijgen. En ook later nog. Mijn vader kon met zijn ogen dwingen…… mij dwingen tot hele rare dingen…Toch is het hem en de anderen niet gelukt om een gewetenloze dader van mij te maken.

Oproep Laten wij er niet meer om lachen. Vertel wat je weet. Deel het leed, niet om er om te lachen. Nee om met elkaar mee te voelen. En het bij de ander laten. Het gaat niet om geld (mij niet). Het gaat om zuivere liefde. Vanuit mijn en jouw hart.

Let op de kinderen van deze mensen.......Zie ze, hoor ze en zwijg ze niet dood.

Waarheid of leugens? Ik krijg gelijk buikpijn. Buikpijn als ik denk aan alle slachtoffers van seksueel misbruik, machtsmisbruik, martelingen, offers enz.

Ga voor waarheid. Voor mij kwam niemand op, kom aub voor deze kinderen op. Niet alleen slachtoffers van de elite, ook slachtoffers in de 'normale' gezinnen.

 

=====

Dinsdag 30-03-2021

Ik geef bestaansrecht aan mijn gevoelswereld en mijn gevoelsweten

Vrijspreekster

 

prachtig plaatje van Anne-marie Lemmert 

 

Maandag 29-03-2021

 

Wauwww, zo blij mee dat ik het spontaan zo gedaan heb. Voor mij straalt alles op de video.

https://www.facebook.com/truus.schouten.9279/videos/247264600411647

 

Ik leef niet in het verleden
Het verleden nog wel in mij
In mijn cellen

 

 

Oproep: "Weet je iets van/over mijn verleden doe je mond open en vertel"

 

Situaties die ik niet plaatsen kan.

Het gruwelijke besef dat dit mijn eigen geheime leven was, in mijn verleden.

Mijn verzwegen verleden - mijn verzwegen waarheid.

"Niemand zal je helpen"

"Niemand zal je geloven"

"Ze zullen denken en zeggen dat je gek bent"

Ik kan de situaties steeds beter plaatsen.

En ik besef dat al die gruwelijkheden mijn geheime leven in mijn verleden is

Mijn verzwegen verleden - mijn verzwegen waarheid.

Nu niet langer verzwegen, ik praat en schrijf erover.

Ik help mezelf.

Ik geloof mezelf.

Ik weet dat ik niet gek ben.

Ik ben mezelf....

 

Vrijspreekster

 

Reactie plaatsen

Reacties

Trudi
9 maanden geleden

Mooi!!

Truus Schouten
9 maanden geleden

Bedankt Trudi
Het doet mij goed om dit te lezen.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.