24-04-2021

https://www.facebook.com/truus.schouten.1/posts/133121225462047?notif_id=1620153872161341&notif_t=feedback_reaction_generic&ref=notif

Het aller ziekste, een grote misdaad is een moeder scheiden van haar eigen kind. En ook het kind van de moeder. Hoe klein ook, het kind krijgt het mee. Ik werd door de agent in Tienhoven (Utrecht) verkracht. Mijn kinderen werden na geboorte verbrand, vermoord, weggegeven etc. Gruwelpraktijken. WEG MET ONRECHT DOOR SATANISTEN! STOP ERMEE dit te gedogen! STOP FOLLOWING ORDERS! STOP REFUSING TO BE HUMAN! IN THE NAME OF L 0 V E

Onderstaande linken verwijzen naar ONZE PIJN. De pijn van mij, Truus Schouten en Trudi Verstegen Trudi die haar kinderen Nikki, Mart en Madelief niet meer mag zien.

https://www.youtube.com/watch?v=AdMO8WGE20E...https://www.trudiverstegen.nl/truus-schouten-under.../www.moedomanderstezijn.nlhttps://www.trudiverstegen.nl/de-feiten-op.../mijn-verhaal/

Van onze bloedeigen kinderen moet de smerige mannenmacht AFBLIJVEN!

Het snijd mij door mijn hart. Afgrijselijk, afschuwelijk. Kijk naar deze uithuisplaatsing van jeugdzorg en de mensen die eraan meewerken. En huiver mee.

Het leed en de pijn van Emily Passemiers en Jayda MoonMoeder en kind waren op dat moment samen liefdevol aan t douchen/ badderen. Jayda Moon met haar badeendjes in bad. Het gekrijs van Jayda Moon op het filmpje gaat als een speer in je hart Het was gebeurt in mijn huis, ze hadden geen goed feitenonderzoek gedaan, welke privacy die van mij en Jayda Moon is aangetast #dit is pas #traumatisch# voor heel haar leven en is #kindermishandeling#

https://youtu.be/ICd-xhiibyI

Truus Schouten

Vrijspreekster

 

https://www.youtube.com/watch?v=ICd-xhiibyI&ab_channel=GelehesjesJeugdzorg

reactie:

Ronald Keplinger

Wat voor gestoorde geest moet je hebben om te doen of je kinderen zijn vermoord en verbrand met weer dat satanische geklets .vind het wel goed dat kinderen niet grootgebracht worden door iemand die zo geestelijk ziek is

Truus Schouten

Ronald Keplinger ik doe niet alsof het is mijn waarheid, mijn leed en pijn. Wat jij schrijft zegt alles over jou. Ik laat dit bij jou.
Diana Koenecke
Ja Truus is vreselijk en ik heb jou jaren lang elke dag hierin begeleid, sessies gegeven zodat jij uiteindelijk kan verwoorden wat jou is overkomen 

Truus Schouten

Bedankt lieve Diana voor reactie. Ja jarenlang begeleid, sessies gegeven, healings en onvoorwaardelijke liefde. Mij gered van de dood. En nu kan ik steeds beter verwoorden wat mij is overkomen. Bedankt voor al jouw steun, liefde. Ik voel het stromen. Dikke knuffel.
 

Glenn V Poppelen

Truus Schouten het is erg vreselijk 

 

 

 

macht

zwarte magie

dubbelrol

vals licht

valse liefde

schijnheiligheid - schijnveiligheid - schijn liefde - schone schijn

tegen mij als kind: "ik vind je lief" en daarna werd ik misbruikt, mishandeld, gemarteld.

of ze wilden met mij spelen, wat ze spelen noemden = seksueel misbruik

onschuld omruilen voor schuld

geschonden vertrouwen

stelen van onschuld, liefde

zij waren schaamteloos en ik moest mij schamen

zij deden die schandalige dingen en ik moest de schande dragen

en het gevoel hebben dat ik faalde

schuld, schaamte, schande (gevoelens) werden er in geslagen

dan allerlei gedachtes en het gevoel van gefaald hebben

gevoel van ik kan het niet

al deze gevoelens voelde ik nu

ze horen (hoorden, want ik doorvoel ze nu) bij het slachtofferschap voor mijn gevoelswezen

Afgelopen, over en uit

ik ben mij ervan bewust

ik voel ze en laat ze los

Mijn rug wordt, na de massagetherapie en de gevoelens die loskomen, rechter. Mijn schouders meer naar achteren, het juk van mijn schouders. Ik voel het ook weer stromen in /door mijn enkels. (prikkeldraad en schrikdraad littekens) En de warmte weer in mijn buik.

Schuld, schaamte en schande horen bij de daders. Mannen en vrouwen. Misdadigers, moordenaars. En ook de mensen die er nooit iets aan gedaan hebben, hebben schuld en moeten zich schamen. Voor wat ze mij als baby, peuter, kleuter, kind, puber, jongvolwassene en volwassene aangedaan hebben. Ontkenning alom. Nooit wat gebeurd. Niets aan de hand. Allemaal fantasie van dat kind en die vrouw. Horen, zien en zwijgen. Doodzwijgen.Mij en wat er allemaal gebeurde doodzwijgen. IK ZWIJG HET NIET MEER DOOD. HET IS MIJN WAARHEID. DE WAARHEID DIE NIET VERTELD MOCHT/MAG WORDEN.

Mijn lichaam is het levende bewijs.

Onder al die pijn zit LIEFDE.

En mijn kracht- daadkracht om boos te worden.

Die kracht voel ik steeds meer. Ik zie dan gelijk mijn kleine meid (innerlijk kind) die die grote kerels en waarschijnlijk ook wijven tegen de poten schopte. Dan werd ik bij mijn nekvel gepakt en hing ik daar te bungelen. Nu ga ik dat (het tegen de poten schoppen) als volwassene doen en neem haar mee. Afgelopen met bungelen, benen op de grond.

En het met woorden gaan doen. Dat kan ik.

 

Vrijspreekster

 

https://www.facebook.com/truus.schouten.9279/posts/257152156089558

 

13-4-2021

Ik heb deze video vanmorgen gemaakt. Gisteren heb ik met Trudi Verstegen een reis gemaakt naar Tienhoven (Utrecht), Oud-Maarsseveen, Utrecht, Breeveld (Woerden) en naar Lienden. De film daarvan volgt nog. Tussendoor zal ik verslag uitbrengen, op mijn eigen-wijze.

Bedankt lieve Trudi dat jij dit met mij gedaan hebt.

Truus Schouten 

Vrijspreekster

 

https://www.facebook.com/truus.schouten.9279/videos/257149859423121

 

 

 

Ik heb net de video weer gekeken en mezelf het horen vertellen. Deze keer huilend.

 

Truus Schouten
En mijn linkerkant helemaal verkrampt. Ik voel het nu. Ik voel de plek op wang, die ik op de foto zag. Wat een sadisten. Ongelofelijk, maar het is waarheid. En het geeft mij een kil en koud gevoel. Ik voel dan de plek in nek, aan de linkerkant. Die ik nu nog vaak voel. De plek die mij nog vaak laat zwijgen. Nu dus niet meer. Ik word mij er steeds bewuster van. En omring het met mijn liefde. Mijn verdriet mag er zijn.

 

 

 

Truus Schouten
Voor al mijn hartenpijn. Mijn hart en mijn baarmoederhart.

 

 

 

 

12-4-2021

https://www.facebook.com/truus.schouten.9279/posts/256761832795257

 

https://www.facebook.com/truus.schouten.9279/videos/256761082795332

 

 

 

https://www.facebook.com/photo?fbid=258972975907476&set=a.139025891235519

Bedankt Trudi voor het sturen van dit plaatje. Het lieveheersbeestje staat voor mij symbool voor mijn tweelingbroertje Beer die geaborteerd is door mijn Opoe met een breinaald. Dus toen is mijn eenzaamheid al begonnen. En is mij onvoorwaardelijke liefde ontnomen. Nu ik dit zie voel ik zijn onvoorwaardelijke liefde.
En van vele anderen.
Ik hoor gelijk in mijn linkeroor: "Je bent gek"  Nee, dat ben ik niet, jullie waren gek.

Ik ben niet gek, ik ben wijs. En ik verwoord het nu.


Vrijspeekster
Truus Schouten

zaterdag 3-4-2021

 

 

Mijn verhaal
Ik ben niet bang om het te delen op mijn eigen-wijze
 

vrijdag 2-4-2021

 

Ik voel mij zo boos, woedend... op al die daders die kleine kinderen neuken, martelen, vermoorden etc. En die net doen of er niets aan de hand is. Gewoon verder gaan. En blijven lachen. En ook op alle mensen die net doen of ze niets zien, horen en het doodzwijgen.

Truus Schouten

Vrijspreekster

 

onderstaande post ben ik op 29 april voor geblokkeerd op mijn fb.  en op 9 mei nog een keer

Dit doet mijn hart zo'n pijn. Deze baby, ik dus ben hier al slachtoffer van seksueel misbruik geweest. Zo klein en dan al zo'n grote piemel. in mijn anus gevoeld. Om mij te 'verlichten' zodat er van alles bij mijn derde oog neergezet kon worden. En ze van alles in mijn linkeroor konden fluisteren.
Toen al als hoer neergezet.
Nou een jong van hoeren was ik wel. Mijn ouders waren dat beide.

Mijn wezen was niet van hun afkomstig. Alleen wat zij (alle daders) er allemaal voor hebben gezet. Het hele slacht-offer-schap. Dat ben ik niet. Ik ben LIEFDE.

Truus Schouten
Vrijspreekster

===============

2 april 2021

https://www.facebook.com/truus.schouten.1/videos/120991106675059

HET IS GEEN GRAP. HET IS WAARHEID. ECHT GEBEURD.

Let op de ogen en het gezicht.

Liesbeth: Ja net de ogen van Hugo de Jonge En iedereen lachen

Trudi Verstegen  Kijk naar zijn ogen. Insanity Hij is slachtoffer-dader. Ed dito: insanity…. kids en mij plus derden kapotmakend en iedereen lachen…..Kicken man

Truus…..Dit gaat door mijn hart en mijn voelen. Ik ken die blik. En ook die grappen. Blijven lachen, wat er ook gebeurd. En vooral om de grappen die over mij gemaakt werden. Blijven lachen wat er ook gebeurd. Juist vanmorgen besefte ik weer dat ik nooit mocht huilen. Huilen werd bestraft en niet zo zuinig ook.Het is voor mij nog steeds moeilijk om te huilen om wat mij is aangedaan. De pijn te voelen en het verdriet.En ik word woedend als er wordt gezegd of als ik het antwoord krijg altijd blijven lachen. Gvd altijd blijven lachen…. Zijn idee…… zijn penis…… Er is niets om te lachen. Het is om te huilen en om woedend te worden.Eerst maar woedend worden op al die daders met hun schijnheilige smoelwerken. Twee gezichten. Razend…..Ik voel nu zo het slachtoffer in mezelf. De klootzakken en ook de kutwijven. Met hun vieze gore daden en praatjes en er om lachen.Lachen om en genieten van wat ze met het kind doen….Kinderen verkrachten, martelen en soms dood maken. Baby’s vermoorden. Kinderen vermoorden. Vrouwen en mannen vermoorden. Ik heb als kind zoveel gezien, gehoord en moeten zwijgen. En ook later nog. Mijn vader kon met zijn ogen dwingen…… mij dwingen tot hele rare dingen…Toch is het hem en de anderen niet gelukt om een gewetenloze dader van mij te maken.

Oproep Laten wij er niet meer om lachen. Vertel wat je weet. Deel het leed, niet om er om te lachen. Nee om met elkaar mee te voelen. En het bij de ander laten. Het gaat niet om geld (mij niet). Het gaat om zuivere liefde. Vanuit mijn en jouw hart.

Let op de kinderen van deze mensen.......Zie ze, hoor ze en zwijg ze niet dood.

Waarheid of leugens? Ik krijg gelijk buikpijn. Buikpijn als ik denk aan alle slachtoffers van seksueel misbruik, machtsmisbruik, martelingen, offers enz.

Ga voor waarheid. Voor mij kwam niemand op, kom aub voor deze kinderen op. Niet alleen slachtoffers van de elite, ook slachtoffers in de 'normale' gezinnen.

 

=====

Dinsdag 30-03-2021

Ik geef bestaansrecht aan mijn gevoelswereld en mijn gevoelsweten

Vrijspreekster

 

prachtig plaatje van Anne-marie Lemmert 

 

Maandag 29-03-2021

 

Wauwww, zo blij mee dat ik het spontaan zo gedaan heb. Voor mij straalt alles op de video.

https://www.facebook.com/truus.schouten.9279/videos/247264600411647

 

Ik leef niet in het verleden
Het verleden nog wel in mij
In mijn cellen

 

 

Oproep: "Weet je iets van/over mijn verleden doe je mond open en vertel"

 

Situaties die ik niet plaatsen kan.

Het gruwelijke besef dat dit mijn eigen geheime leven was, in mijn verleden.

Mijn verzwegen verleden - mijn verzwegen waarheid.

"Niemand zal je helpen"

"Niemand zal je geloven"

"Ze zullen denken en zeggen dat je gek bent"

Ik kan de situaties steeds beter plaatsen.

En ik besef dat al die gruwelijkheden mijn geheime leven in mijn verleden is

Mijn verzwegen verleden - mijn verzwegen waarheid.

Nu niet langer verzwegen, ik praat en schrijf erover.

Ik help mezelf.

Ik geloof mezelf.

Ik weet dat ik niet gek ben.

Ik ben mezelf....

 

Vrijspreekster

 

https://www.facebook.com/truus.schouten.9279/posts/324094459395327

26-7-2021

MOEDERLIEFDE

Voor mijn kinderen:"All I ask of you is forever to remember me as loving you"

Hoe het ook gegaan is, het was niet mijn schuld, ik hoef mij er niet voor te schamen en de schande te dragen. Al de daders, mannen en vrouwen hebben schuld, zij moeten zich schamen en aan de schandpaal.....

Ik was geen hoer, zo werd ik neergezet.Ik ben zuiver (licht)- liefde en dat zijn jullie ook. Ik mocht geen moeder voor jullie zijn. Jullie geen moederliefde geven. Ik hou van jullie.

 

https://www.facebook.com/truus.schouten.1/posts/134430228664480

27 april 2021

schoolreisje 1963

Toen was ik 12 jaar en voor de eerste keer in verwachting.

TRUUS SCHOUTEN: “Ik ben sinds mijn babytijd seksueel misbruikt, gemarteld, mishandeld. Mijn familie was een clan. En de lokale gemeenschap in Tienhoven deed erin mee. Ik kreeg overal de schuld van en werd als een hoer behandeld en neergezet. Dit heeft tot mijn 30e jaar geduurd. • Mijn opa verkrachtte mij al als baby in een ritueel. • Op mijn elfde was ik voor het eerst zwanger van mijn opa Cees Schouten die mij in een satanisch ritueel misbruikt heeft. Een stagiaire op de lagere school kreeg van deze zwangerschap de schuld: de heer Plantinga. Deze baby was een meisje en is naar Jans gegaan. Ik werd als een varken opgehangen nadat ik de bevalling moest doorstaan met een prop in mijn mond, vastgebonden met voeten en handen aan het bed. Ik heb nog steeds littekens op mijn enkels van de ophanging. • Daarna was ik op mijn 13e in verwachting na verkrachting van dhr. Maas, onderwijzer op de ULO. Dat was een tweeling. Het jongetje heb ik dood moeten maken, moeten laten verdrinken en daarna zelf moeten begraven. Een jongen die “niet goed” -verstandelijk beperkt- was. Het meisje is volgens mij naar de heer Blokland gegaan (ook leraar op de ULO). • Opnieuw in verwachting. Nu van Huib Baars, een jongen waar ik verliefd op was. Dit kind is thuis op de boerderij geboren en is naar een tehuis of naar een zuster van hem gegaan. Huib is toen vertrokken naar Brabant. • 14 jaar. In verwachting van Dirk (een twintigjarige neef die mij zeer dikwijls misbruikte) werd een miskraam. Deze zwangerschap werd in de schoenen van Arie Hartman geschoven. • In verwachting van ome Dirk v.d. Weerd (neef van mijn moeder). Dit kind is op de boerderij in Breeveld geboren. Oom en tante hebben dit kind als hun dochter ‘aangenomen’. Hun kind was namelijk overleden dus ik moest voor nageslacht zorgen. • 17 jaar In verwachting na verkrachting door mijn vader. Kind is in Breeveld geboren. Toon van Schaik kreeg de schuld. Volgens mij is deze baby naar een dochter en schoonzoon van Anna Soorsma (nicht van mijn moeder) in Friesland gegaan. • 18 jaar - In verwachting van Van Amerongen. Echtgenoot van Mieke, de dochter van familie van den Berg, van Maison de Bonneterie in Utrecht waar ik toen werkte in de winkel en op kantoor. Deze tweeling is in Breukelenveen geboren in hun tweede huis en is gedood. Het meisje -dat ik Marjolein noemde- is de enige baby die ik heb vasthouden. Dit deed ik stiekem nadat ze vermoord was; ze hadden haar in de wasmachine gedaan. Gudrun -een pleegdochter van Van den Berg-, die ook bij de Bonneterie werkte is toen ook gedood. Ik heb het er levend afgebracht. • 20 jaar - In verwachting van Piet Masmeijer (jongen die ik leuk vond). Hij wilde de baby niet en ik was een hoer volgens hem. Mijn moeder heeft mij toen mishandeld en heb ik een miskraam gekregen (de foetus door de w.c. gespoeld). • 21 jaar - In verwachting van Ferdi Leeflang (Surinamer). Was ik verliefd op en hij op mij. De relatie mocht niet. (discriminatie) De baby, een jongen is verbrand. Dat heb ik moeten zien en het moeten horen. Ik heb vele van het kindje moeten eten. Steeds als is ergens barbecuelucht ruik herinnert mij dit aan deze verschrikking. • 23 jaar - In verwachting van Rinus Baas (hogere positie werkzaam bij de Rabobank in de Jacobsstraat in Utrecht). Hij heeft mij (ik was hier werkzaam vanaf mijn 19e werkzaam op de afdeling boekhouding) verkracht en hij ontkende de baby en heeft mij geplet tussen archiefkasten. Hij heeft mij mishandeld en van de balustrade gegooid in de Rabobank. Deze baby ging hierdoor dood in mijn buik. Chef Verschoor kreeg de schuld. Ik werd naar een ziekenhuis -Bergh en Bosch!- gebracht waar ik elektroden op mijn hoofd kreeg en elektrische schokken. Ik moest zeggen dat mijn chef de heer Verschoor -die in het ziekenhuis op bezoek kwam- mij zwanger had gemaakt. Dhr. Verschoor is ontslagen. • In verwachting na verkrachting door Dirk de Pijper in Halsteren in Noord Brabant (zelfde neef als toen ik 14v was). Dirk en Lenie (zijn vrouw) hebben Brigitte als hun eigen dochter ingeschreven. Zij woonden toen in Halsteren. • 25 jaar - In verwachting na verkrachting door Henk van Loo (Lienden, Betuwe) vriend van Dirk en Lenie. Henk van Loo ontkende het kind en heeft het samen met Dirk de Pijper (neef) en Bert (andere neef, de Pijper) mij in/van de molen naar beneden gegooid. Dit resulteerde in een miskraam. • 27 jaar - In verwachting van Geurt (op wie ik verliefd was) Hij ontkende het kind. Dirk (mijn neef, de Pijper) heeft via een door hemzelf uitgevoerde keizersnede de baby’s. Het litteken is nog altijd zichtbaar een zeer dikwijls pijnlijk. • 28 jaar - In verwachting van Otje (buurman van Dirk wie geld had en en boerderij) Heeft mij verkracht, wilde met mij trouwen maar ik niet met hem. Mishandeling: men heeft mij op een hooischudder vastgebonden. Ik heb hieraan een beschadiging overgehouden aan mijn voet. Ik heb het naast deze hel, vanaf mijn geboorte, ook met dieren moeten doen. Onder andere met mijn lievelingsdier. Een herdershond. De hond werd kort daarna gedood door een knecht die op de boerderij werkte. Er waren steeds rituele satanisch mishandelingen na de geboortes. Ik ben ontelbare keren verkracht. Hoe bizar is dit alles. Maar wel realiteit. Ik heb op verschillende manieren de waarheid willen achterhalen. Op het Gemeentehuis kreeg ik geen gegevens. Via het medisch dossier niet. Noch van de dokter. Noch van een pastoor. Familie zwijgt als het graf. Toen en nu. Mijn leven lang voelde ik mij onveilig.Ik ben op zoek naar mijn kinderen. En naar mensen die erover willen spreken. Net als ik. Om het te kunnen verwerken. Waarom is er nooit ingegrepen? Ook ben ik op zoek naar een broertje van mij. Toen heette hij Jantje Verkroost. Nu zal hij wel Jan heten. Zijn vader Jan Verkroost was knecht bij ons op de boerderij. Voor een uitgebreider verhaal kunt u contact met mij opnemen. Dat mag ook via Trudi Verstegen van Children’s Defense Force of via de Hoge Raad van de Kinderen. Met vriendelijke groet Truus SchoutenVeel heeft zich afgespeeld in Tienhoven (Utrecht), Nieuweweg 16, waar ik tot mijn 16-17 jaar gewoond heb, Oud-Maarsseveen (Gem Maarssen) Looydijk 33, waar mijn opa en oma Schouten woonden en waar ons gezin naartoe verhuisd is. Op school en ook achterin de zaaltjes van de Nederlandse Hervormde Kerk.

Bethunepolder Breukelenveen. En in Maarssen op de ULO. Ook in Breeveld Gemeente Woerden. Hier zijn ook veel kinderen van mij geboren. In Halsteren en in Lienden. De Rabobank (toen waarschijnlijk nog Coöperatieve Raiffeisenbank) St. Jacobsstraat was in Utrecht, het hoofdkantoor op de St. Jacobsstraat en de winkel Maison de Bonneterie in de Nachtegaalstraat ook. Er zijn heel veel namen mee gemoeid o.a. -Verkroost, -Walderveen, -Van de Weert (of met en d), -de Pijper, -Schouten. Agent Molenaar, de dokter ….., dominee Hoeve, Burgemeester Hendrik Jan de Ruiter van Maarssen (dit was rond 1960) en vele anderen. Leveranciers (die ik in natura moest betalen van mijn moeder)”. Ik zwijg niet langer want hel op aarde dient andere kinderen en vrouwen bespaard.====

Leeftijd over in verwachting zijn, kan anders zijn. Er is zoveel gebeurd. Ook kunnen er nog meer zwangerschappen geweest zijn.

https://www.facebook.com/truus.schouten.9279/posts/277648104039963

15 mei 2021

Truus Schouten20 juli · 2020 heb ik dit onder de video geschreven: Ik heb ook te maken gehad met satanisch ritueel misbruik. En ondervind er nog steeds de gevolgen van. Ben er NU steeds opener over.

Argos26 juni ·Argos-redacteuren Sanne Terlingen en Huub Jaspers doen al een jaar onderzoek naar georganiseerd kindermisbruik en werden overstelpt met verhalen over sadistische martelpraktijken. Hoe onderzoek je een verhaal dat je zelf niet wil geloven?Bekijk de hele video via: buff.ly/3i9aEC2

Diana Koenecke: Ben trots op je lieverd

Truus Schouten : Maandag email aan Sanne gestuurd met bijlage over mijn situatie, dinsdag al email teruggekregen. Brief wordt gearchiveerd en ik kon plaatsen doorgeven, dat heb ik gedaan. Voelt goed.

Truus Schouten : GoedemorgenIk wil graag met jullie delenSatanisch ritueel misbruikJa het is mij daadwerkelijk overkomen- aangedaanSeksueel misbruikMisbruik van mijn liefde, mijn onschuld, mijn lichaamHersenspoeling---Deze brief heb ik in oktober 2017 naar Spoorloos gemaild. ik werd niet door Spoorloos uitgeselecteerd.---Ik ben sinds mijn babytijd seksueel misbruikt, gemarteld, mishandeld. Mijn familie was een clan. En de gemeenschap deed er in mee. Ik kreeg overal de schuld van en werd als een hoer behandeld en neergezet. Dit heeft tot mijn 30 jaar geduurd.● Op mijn elfde was ik al zwanger van een broer van mijn opoe, ome Kees. Een stagiaire op de lagere school kreeg er de schuld van, dhr. Plantinga. De baby was een meisje en is naar Jans gegaan.-*----(6-10-2020) Correctie: Op mijn elfde was ik niet zwanger van ome Kees, de broer van mijn opoe maar ik was zwanger van mijn opa Cees Schouten die mij in een satanisch ritueel misbruikt heeft.● Daarna in verwachting van dhr. Maas, onderwijzer op de ULO. Dat was een tweeling. De ene heb ik dood moeten maken, laten verdrinken en daarna begraven. Een jongetje die niet goed was. Het meisje is volgens mij naar dhr. Blokland gegaan (ook leraar op de ULO).● Weer in verwachting. Nu van Huib Baars, een jongen waar ik verliefd op was. Dit kind is thuis op de boerderij geboren. Is naar een tehuis of naar een zuster van hem gegaan. En Huib is toen vertrokken naar Brabant.● In verwachting van Dirk (neef) miskraam. In de schoenen van Arie Hartman geschoven. (deze baby of een andere dat weet ik niet meer)● In verwachting van ome Dirk v.d. Weerd (neef van mijn moeder) . Is op boerderij in Breeveld geboren. Hebben zij als hun dochter ‘aangenomen’.● In verwachting van mijn vader. Kind is in Breeveld geboren. Toon van Schaik kreeg de schuld. Volgens mij is deze baby naar een dochter en schoonzoon van Anna Soorsma (nicht van mijn moeder) gegaan.● In verwachting van v. Amerongen. Man van Mieke, dochter van fam. v.d. Berg, van Maison de Bonneterie in Utrecht waar ik toen werkte. Deze tweeling is gedood. Een door Mieke en haar moeder en een door mij. Gudrun die ook bij de Bonneterie werkte is toen ook gedood. Ik heb het er levend afgebracht.● In verwachting van Piet Masmeijer (jongen die ik leuk vond). Hij wilde de baby niet en ik was een hoer. Mijn moeder heeft mij toen mishandeld en heb ik een miskraam gekregen (door de w.c. gespoeld).● In verwachting van Ferdi Leeflang (Surinamer). Was ik verliefd op en hij op mij. Mocht niet. (Discriminatie) Baby, een jongen is verbrand. Dat heb ik gezien en gehoord.● In verwachting van Rinus Baas (werkzaam bij de Rabobank) heeft mij verkracht en ontkende de baby. Mij mishandeld en van de balustrade gegooid. Baby dood. Chef kreeg de schuld. Dhr. Verschoor en is ontslagen.● In verwachting van Dirk de Pijper (neef). Dirk en Lenie hebben Brigitte als hun dochter ingeschreven. Zij woonden toen in Halsteren.● In verwachting van Henk van Loo (Lienden) vriend van Dirk en Lenie. Henk van Loo ontkende het en heeft samen met Dirk en Bert mij in/van de molen naar beneden gegooid. Miskraam.● In verwachting van Geurt (op wie ik verliefd was) Hij ontkende het. Dirk heeft via keizersnede de baby’s geboren laten worden. Zijn volgens mij naar een broer en schoonzus van Geurt gegaan.● In verwachting van Otje (buurman van Dirk) Heeft mij verkracht, wilde met mij trouwen maar ik niet met hem. Mishandeling – miskraam.Er waren steeds mishandelingen na de geboortes.Hoe bizar is dit. Maar wel voor mij mijn realiteit.Ik heb op verschillende manieren de waarheid willen achterhalen. Op het Gemeentehuis kreeg ik geen gegevens. Via het medisch dossier niet. Of dokter. Een pastoor.Familie zwijgt.Ik ben op zoek naar mijn kinderen. En naar mensen die erover willen spreken.Waarom is er nooit ingegrepen?Ook ben ik op zoek naar een broertje van mij. Toen Jantje Verkroost. Nu zal hij wel Jan heten. Zijn vader Jan Verkroost was knecht bij ons op de boerderij.Voor een uitgebreider verhaal kunt u contact met mij opnemen.Met vriendelijke groetTruus Schouten---Het was toen ook in de tijd van me too, me tooIk schreef toen in mijn dagboekIk word zo getriggeerd door me too. Het irriteert mij zo. Ik voel dat door mijn hele lijf. Als het dus bij beroemdheden gebeurt is het me too, me too. Als een gewoon mens, bij voorbeeld ik iets erover post/neerzet, gebeurt dat niet. Is het makkelijker bij de ver van mijn bed show? En wat men dan met z'n allen neerzet, door scanderen......Pffffff O, het is misschien ook makkelijker bij het collectief aan te sluiten!!Waarom word ik niet door Spoorloos geselecteerd? Ik pas niet in het plaatje. Vooral geen beerput open trekken. De gewone mens, vrouw mag/moet weer zwijgen.Vooral niet verder kijken, voelen.De daders blijven beschermen.===Dit was en is allemaal heel moeilijk voor mij. Het is nog vaak horen-zien en zwijgen.Satanisch Ritueel Misbruik vanaf mijn conceptie en het is steeds het bestaat niet dus bestaat het niet. Nou het bestaat wel degelijk, ik heb het allemaal meegemaakt. Mijn lichaam is het levende bewijs. Het is geen fantasie en ik ben niet gek.Het gaat mij om waarheid en verantwoording nemen. Ik neem NU de verantwoording om mijn waarheid vanuit zuiver Liefde en zuiver Licht te delenVrijspreeksterTruus Schouten Ik wens jullie een liefdevolle dag

https://www.moedomanderstezijn.nl/word-wakker-word-bewust-2

https://fb.watch/5vioB8kvk1/

 

Reactie plaatsen

Reacties

Trudi
2 jaar geleden

Mooi!!

Truus Schouten
2 jaar geleden

Bedankt Trudi
Het doet mij goed om dit te lezen.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.