Ik wens jou en mij een dag vol kracht, eigen-liefde en eigen-wijsheid

Ik laat mijn tranen stromen.....

Mijn hart huilt....

Mijn baarmoederhart ook....

Al die oordelen, het veroordelen, de invullingen....

Ik geef ze terug aan de 'afzender'.Niemand maar dan ook niemand heeft in mijn schoenen gestaan.

Ook al ben je erbij geweest dan nog zijn jouw ervaringen anders dan de mijne..

Triggers, honderdduizenden triggers.... van al dat leed

De triggers mogen er zijn....

Alles mag er zijn van de verzwegen waarheid.

De waarheid zit in mijn hart, bij alle pijn en verdriet...

Horen, zien en zwijgen

Nee, horen, zien en praten, vertellen of schrijven....

Vanuit zuivere liefde voor mezelf.

En ik mag ook boos zijn vanuit zuivere liefde

Truus Schouten

Vrijspreekster

 

 

4 maart 2021 (FB)

 

Ik blijf goed bij mezelf. Het is mijn horror verhaal. Ik heb zoveel gezien, gehoord en gezwegen (vaak daartoe gedwongen). Zoveel meegemaakt. Zoveel, zo ontzettend veel binnen ons gezin, binnen de familie, binnen de school, binnen de kerk, binnen de gemeenschap. Later op mijn werk. En binnen mijn eigen gezin. En ook weer daarbuiten.
 

 

 

05-03-2021

Dit is zo.

Ik sprak iemand van wie de broer vastzit omdat hij en diens vriendin babies maakten voor verkoop. Ernstig seksueel misbruik van hun moeder bewerkstelligde dat; mogelijk niet alleen van hun moeder.Ik sprak een burgemeesterszoon die kinderen binnen en buiten zag dragen bij zijn pa en diens vrienden.

Ik sprak een geadopteerde vrouw die wekelijks door vm partijgenoten in Friesland vanaf anderhalf jaar satanisch ritueel was misbruikt en haar leven lang gemarteld werd; ook zij mag haar zoon niet opvoeden uit sadisme en machtswellust. Geadopteerd om te misbruiken.

Ik sprakTruus Schouten Truus Schouten

 

Ik sprak Trudy (Smits van Waesberghe) Leutscher van der Laan, die haar zoons door dezelfde Rechtbank van twee van haar kinderen werd onthouden als ik. Haar twee zoons mocht zij na scheiding niet zien omdat de Van Waesberghens net als de Splinters van Oude Adel zijn en dus boven elke wet en alleenrecht hebben op kinderen, woonrecht en gedoogd mogen frauderen en court fixeren met behulp van vrijmetselaars- en Rotaryvrienden. Trudy zag haar zoons pas na hun 21e terug en wist mij te informeren over de de bankfamilie waaraan D66 ten grondslag ligt: Van Mierlo bank; jawel: ook satanisch misbruik bij oa Bos en Weidegronden Galder. Gefaciliteerd door Kasteelvrouwen die directrice waren bij de Raad van de Kinderbescherming. Vanuit Valkhorst Moederheil en als zogenaamds TBC-patientjes vanaf 1922. Duitse en Nederlandse NaZi' kwamen er bij elkaar. Op het landgoed van Badon Ghijben, hoog legerfunctionaris in Indië tijdens de oorlog (tegen de mensheid (daar), voorts Sony Eriksson en net als Epstein en veel ultra-elite waaronder vorsten een chalet in Davos, Zwitserland. Het boekwerk Bos en Weidegronden Galder (origineel handelend met voorkennis vervreemd uit mijn woning ism deurwaarder Theo Ceelen, DGF notarissen, Gemeente Waalwijk en Danny Nuberg (oud Van Lanschot) na de razzia mij uit te zetten, net als al mijn persoonlijke bezittingen en dossiers).

Ik sprak een hoefsmid die crucifixen in een ring en een doodskist in het midden aantrof in de ochtend toen hij paarden moest beslaan. Oisterwijkse Vennen, koetsierderij Berry Kardol waar ook bdsm-marteltuig gemaakt wordt en kindoffers plaatsvonden sinds de jaren 30. Op de Lind boven Honders Makelaardij is martelzolder gebruikt door freemasons en satanisten kwam mij ter ore. Hiervoor wordt leder werktuig vervaardigd.

Ik sprak een advocaat die aangaf dat wel meer clubgenoten in zijn Rotaryclub waren misbruikt. Alsof ik wereldvreemd was en dat doodnormaal.

Ik sprak een fondswerver die aangaf het satanisch misbruiken gewoon leuk te vinden en er niet mee te zullen gaan stoppen. Hij gaf aan twee kinderen ritueel te hebben vermoord en 27 te hebben verkracht. Hij is werkzaam voor een bekend "goed doel": The Flying Doctors. Ik weet dat hij naar waarheid sprak; hij "had geen zin meer erover te liegen" en inzake charity weet ik uit ervaring dat deze met zeer veel "goede doelen" nepper dan nep is. Omdat ik politica was ging hij ervan uit dat ik zijn hobby deelde.

Ik sprak diverse hoogopgeleiden waarvan ik weet dat zij als kind zijn misbruikt. Dit ook hebben erkend. Diverse die ernstigst ontkennen dat satanisch misbruik bestaat, weet ik, zijn zelf van slachtoffer nu dader.

Bij BOL.COM zijn kinderen te bestellen; vervoer geschiedt via de Rotterdamse haven.

Kinderen, misbruikt in Rotherham in Engeland (Rotherham Scandal) zijn verhandeld vanuit Nederlandse vluchtelingenkampen.

De zoon van een gezin uit Waalwijk dat hier als vluchteling kwam vanuit Azerbezjan werd in het vluchtelingenkamp in seksueel, fysiek en psychisch mishandeld door medewerkers die hem zouden moeten beschermen.

Toen ik acht jaar was vernam ik dat een klasgenootje was verkracht en door wie.

Op dezelfde leeftijd pleegde een moeder zelfmoord uit wanhoop op de spoorrails waar ik overstak op weg naar school.

In 2018 vernam ik van door soortgelijk machtsmisbruik van zelfmoord met behulp van GGZ van Simone Schapendonk; mama van vier, een van hen vriendje van mijn zoon. Zijn verdriet voelde ik. Evenals de terreur jegens zijn moeder Simone die hij verwoordde. Ze was gemarteld door roverheden en zieke jaloezie en misgunnen van bestaan. HULP IS ANTI HULP. Participatiemaatschappij is NaZi-terreur erger dan eind jaren 30.

Volwassen mannen die ik sprak veroordeelden hun moeders van wie ik weet dat ze met dezelfde vrijmetselarenclubs te maken hebben dat ze geen levensenergie meer overhadden nadat middels court fixing hun moeders bewust aan de kant waren gezet. Het geld van papa of zijn old boys network, door illuminati gepropageerd sadisme en secondlove.nl achtige propaganda door de biblebeltmaffia geinitieetd en vexatoir verzuim van allimentatieplicht waar de hele cabal aan meewerkt zijn afkoopmiddel van moederliefde en goede opvoeding ten gunste van satanisch misbruik en het leren vrouwen haten.

Jeugdzorg misbruikt en rooft kinderen sinds haar oprichting en doet dit nog steeds op bestelling tgv satanische elite en vrijmetselaren enerzijds en anderzijds om gezinnen te ontwrichten en communisme te stichten als verdienmodel van de Staat waarbij alle kinderen eigendom zijn van de Staat. Volgens GIRFEC. Ouder-kindscheiding bewerkstelligt onherstelbaar trauma en zelfmoord in zoveel mogelijk gevallen. Unaniem plan de campagne van satanisten binnen de overheid en vrijmetselarij.

Ik sprak een van mijn vriendinnen op haar 8e door haar opa misbruikt en hem desalniettemin als goed man ziet. En denkt dat alles met de mantel der liefde op te lossen is. En zij loopt met muilkorf ook nog.

Ik sprak een schoolhoofd dat hoopt dat ik het voor elkaar krijg dat NWO een halt wordt aangeroepen. Hij was zich bewust van bevoordeling van satanisten in Vught.

k sprak een medewerker van MinvJ, Ministerie van Justitie die kinderen vanuit de rechtbank terug moest brengen naar een jeugdzorginstelling waar ze werden en worden misbruikt, grfixeerd, buiten contact van hun ouders/dierbaren/vrienden worden gehouden. Hij was getuige van handtastelijkheid van jeugdwerker bij jongere ook.

Ik sprak een man in Zandvoort, zeer lang misbruikt door zijn begeleider waar hij in house woonde, die mij aangaf dat laatste kinderen regelt voor vooraanstaanden daar en een pc heeft vol kinderporno en nog erger snuff-movies. Ik weet waar hij woont doch: zien jullie mij al in mijn uppie... en politie die hem dan ook nog es beschemt?!

De wijze van misbruik van Yvonne van Riemsdijk leerde mij deze van anderen en locaties herkennen. Daar aangekomen vervolgens werd mij bevestigd dat het waar was en nog erger.

Ik sprak getuigen die hun naam nog niet durven laten noemen.X 100

 

Ik ben ZIEDEND! Op elke idioot die om dit binnenskamers te houden, een muilkorf opzet. En ons allen daarmee om zeep helpt

Oja, kinderen en moeders mogen GEEN AANGIFTEN DOEN en zo wel,worden deze standaard geseponeerd en volgen represailles tot hun onderhuidse vernieling en of dood met behulp van bad guys and girls binnen de roverheid erop volgt.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=137086414973179&id=100060154646210

https://freeworldnews.us/das-koenigreich-der.../...

Trudi Verstegen

 

04-03-2021 

Truus Schouten

 4c tSpmaaifrgotn Soafosmen

 o1rig6:1foedSf7d 
Het zijn geen oordelen. Het is waarheid. Als ik zeg mijn vader was een moordenaar is dat zuivere waarheid. Hij heeft kinderen vermoord. Geen excuus.
Hij heeft mijn baby, zijn eigen kleindochter vermoord. Overgoten met petroleum en verbrand.
Het is mijn gekwetstheid. Hij heeft mij in mijn kwetsbaarheid diep, heel diep gekwetst.
Geen respect
En er is veel pijn, heel veel pijn.
Die laat ik zijn en uit mijn pijn. Ik haat degene die mij dat aangedaan hebben.
Wat voor zonde had ik als baby.
Daar hebben ze je mee.
Mij de schuld overal van geven en de verantwoording laten dragen.
In zonden geboren en ontvangen. Maar dat waren niet mijn zonden.
Het waren en zijn de zonden -hoeren en snoeren, verkrachten, vermoorden etc- van mijn ouders, mijn opa, mijn opoe en velen anderen
En nee laten wij zeker niet vergelijken.
30 jaar hel. Elke dag gebeurde er wel wat.
Ik word er gelukkig van dat ik het doorbroken heb. Vooral het horen, zien en zwijgen.
Er zijn zelfs bijbelteksten voor. B.v. keer ze uw andere wang toe…
Als ze de ene kant van je gezicht ‘bewerken’ hebben ze geen moeite om de andere kant ook te doen.
Of 1 Korinthe 13 -------geloof, hoop en liefde en het meeste van deze is de liefde. En ik maar van ze blijven houden…… Vroeger, nu niet meer.
Ze weten het goed te verwoorden.
En deze “… die de ongerechtigheid der vaderen bezoekt aan de kinderen, aan het derde en aan het vierde geslacht van hen die Mij haten…”
Geboden en verboden
En ze zelf met handen, voeten en de rest overtreden
Mij als kind het leren: luisteren
Je ouders weten wat goed voor je is.
Zwijgen als volwassenen, grote mensen praten
Je kinderen tuchtigen enz
De vrouw, gehoorzaam zijn aan de man.
Wat een cirkel van invloed van macht.
Ik heb deze cirkel doorbroken.
Medelijden hebben met die klootzakken is het laten voortbestaan van misbruik en massamoord. Het zijn beesten.
Satanisten staan niet open voor argumenten. Laat staan medelijden.
Van kinderen moet iedereen afblijven. En ze niet opvoeden dat het normaal is dat ze ritueel misbruikt worden. Op wat voor manier dan ook.
Hiervan hangt ons aller leven af. Kinderen hebben liefde en vrijheid nodig.
 
Vrijspreekster
Truus Schouten.
 
Antwoord op opmerking van Monique Schilders, zie plaatje.
 

 

4 maart 2021

Truus Schouten fb
 

Trigger......

Verhaal over deze trigger volgt.

Ik heb het meegemaakt als kind.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.